Mondjuk, ha a katonai álcazöldre gondoltak, akkor igazuk lett, a világ valóban bezöldült

2023. január 04. 19:14

Világos.

2023. január 04. 19:14
null
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

„Igen, csak elrettentés céljából. Hiszen az elrettentés épp arról szólna, hogy akit el akarunk rettenteni, az abban a tudatban legyen, hogy a másik félnél benne van a pakliban, hogy nem csak blöfföl. Itt viszont jelzi az elrettentő, hogy ő épp csak elrettent. Világos.

Mindegy is. Én még élénken emlékszem azokra az ismerőseimre, akik kiolvasván a nagy nyugati sajtót Trumpot elmebeteg világháború-hozónak nyilvánították, Biden győzelmétől pedig majdnem extázisba estek, hogy a világ megmenekült, és még zöldebb is lett… jaja. Mondjuk, ha a katonai álcazöldre gondoltak, akkor igazuk lett, a világ valóban bezöldült.”

Az oroszok elrettentése céljából csapatokat vezényelt Romániába az Egyesült Államok

Nem titkolt céllal vezényelt egy egész hadosztályt Romániába az Egyesült Államok: Washington a 101-es légi szállítású hadosztály katonáit küldte közvetlen a Krím-félsziget szomszédságába. Amerikai csapatok eddig csak Észak-Romániában tartózkodtak, azonban a 101-esekkel egészen közel gyakorlatoznak az ukrán határhoz.

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. január 06. 09:37
Ezúton javaslom, hogy a Zselé által viselt ukrán népviselet színe ezentúl legyen zselézöld. Ilyen pólót pedig forgalmazzon minden nagy divatcég, az ebből befolyt a bevételt pedig pedig teljes egészében adják Ukrajnának.
Ronee
2023. január 05. 13:05
Amúgy Ábrahám Robinak teljesen jó meglátásai vannak és jó interjúkat készít...a Gang "Bang" felveszi a versenyt a Hajóágyúkkal....nem egy dk tv, de azt nézze akinek 6 anyja van ;) #)
Fuloppeterga
2023. január 05. 10:22
Sajnos Biden a bidén...örük,ha nem a gatyába megy...bármire ráültethetik
18.0 fok
2023. január 05. 09:55
a wishes győzike jól megmondta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!