Magyarország alacsony pontszámot kapott egy Soros által finanszírozott civil szervezet rangsorában

2023. január 31. 12:27

Meglepő, meglepő... Komolyan veszi őket még valaki?

2023. január 31. 12:27
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Twitter

„Magyarország alacsony pontszámot ért el egy Soros által finanszírozott civil szervezet által készített rangsorban. 

Meglepő, meglepő... Komolyan veszi őket még valaki?”

„BRÉKING": a Transparency International korrupciós indexén Magyarország négy helyet csúszott vissza

Megjelent a Transparency International nevű civil szervezet 2022-es korrupciós indexe. Az egyik fő megállapítás az, hogy globálisan aggasztóan alacsony szintre esett vissza a közbizalom. A cikkben a Bloomberg kitért arra, hogy az EU országai között Magyarország volt az utolsó, helyet cserélve Bulgáriával. A civil szervezet kutatása szerint Orbán Viktor vezetésével hazánk a 77.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. február 02. 16:20
Ezek a Móricka-statisztikák Soros megbízásából készülnek. A vén trotty már olyanokat állít amit még a legdebilisebb hívei sem hisznek el. Nyilván a gyurcsányisták sem hiszik el, de ök ezt mégis nagyon jól fel tudják használni az árúló, nemzetgyalázó, felforgató, bomlasztó ármánykodásaikhoz. A magyar közvéleménynek el kell jutnia végre arra az intelligencia-szintre, hogy a hazai és a külföldi baloldali höbörgéseket, halálmadárkodásokat, hazugságokat, rágalmakat végre mindenki lesajnálja. SOROS-LYUKBÓL SOROS SZÉL FÚJ. Ez egy általános politikai intelligencia kérdése. A magyarok egy tájékozatlan, naiv része, még mindig oda megy, ahol a kormányt szidják, holott tudniuk kell, hogy Gyurcsánytol semmit nem kaptak és nem is fognak. A magyarok oldalán egyedül a Fidesz áll. De ugyanazok, akik megválasztanák az ellenzéket, egy hónap múlva biztosan az ellen tüntetnének. A magyarokat sajnos sokszor becsapta a saját kormányuk, ez a reflex még benne van az emberekben. El sem hiszik belsöleg azt a "csodát", hogy lehet olyan kormány, amelyik nem csapja be öket. Higgyétek el magyarok, hogy most egy ilyen kormányotok van. De a legnagyobb baj az, hogy az átlagos magyar ember gazdaságilag rendkívül tudatlan, és a Gyurcsány, Ujhelyi stb. féle szélhámosok könnyen becsapják öket.. A magyar ember még a gazdasági kérdésekhez is érzelmileg közelít. Erre legjobb bizonyíték az, hogy a magyarok több mint 50%- azt hiszi, hogy mi az uniótól "ajándékokat" kapunk. Egy frászt emberek! A kapitalizmusban nincsenek ajándékok. A V4-es országok nélkül ma Németország nem lenne versenyképes a világpiacon. A V4, igy mi is gazdaságilag többel járulunk hozzá az unióhoz, mint amennyit kapunk. Az egy másik kérdés, hogy még így is megéri. Ezt nyugati közgazdászok (is) állítják. Íme egy tanulmány egy távolról sem magyarbarát francia közgazdász tollából. https://www.manager-magazin.de/politik/europa/europaeische-union-piketty-sieht-osteuropa-als-nettozahler-a-1188230.html Az ellenzék célja ezzel kizárólag az, hogy a halálmadárkodásukkal, a temetöi hangulat gerjesztésével, a magyarok optimizmusát a jövöben való bizodalmukat rombolják, azt remélve, hogy akkor majd az emberek "önáluk keresnek vigaszt", bruhahahahaaa... Micsoda gyermeteg, de mégis gonosz és ostoba stratégia ez. Ilyesmi csak egy szenilis, sötét, lelkibeteg politikus fejében születhet meg, mint a magyar szemkilövetö Raszputyin, vagy ismertebb nevén az öszödi böszme.
Csatari59
2023. január 31. 19:08
Ausztria kiesett az első húszból,mi a nagyobb hír?
files32
2023. január 31. 17:55
EP-képviselő Orbán Balázsnak: Szerencsére senki sem vesz komolyan már titeket
Palatin
2023. január 31. 17:16
Furcsa, de tény, hogy a zsidókra a legnagyobb szégyent Soros hozta. Izrael, a zsidók hivatalos állama, öt egy nem kívánatos személynek tartja. Mint magyar ö ráadásúl még egy kristálytiszta hazaáruló is. Megérdemelné, a magyar állampolgárságtól való megfosztást. Ab hoc daemone liberet nos Dominus. (szabadíts meg bennünket Úrunk ettöl a démontól) Véleményemet az ellenünk uszító, sátánista "mesterröl" kedvenc müfajomban, egy versben foglaltam össze: Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Hej, döntsd a Sorost ne siránkozz, Ne raplizz minden kis fullánkhoz. Tudd, ö utálja mindkét nemzetét, Elcserélte öket sok fura szerzetért. Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!