Invazív faj

2023. január 30. 12:00

Az invazív fajok legveszélyesebbike, legkártékonyabbja a brüsszelita idióta.

2023. január 30. 12:00
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Reggel, még kávé előtt olvastam ezt a Mandin: »Megtalálta legsürgetőbb feladatát Brüsszel a háború alatt: eljárást indít néhány EU-s tagállam ellen« Ja, ez még csak a cím! Odabent, a cikk mélyén egyebek mellett ez áll:

»Az Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottság eközben megtalálta a legfontosabb feladatát a háborúban: az EU bíróságához fordul, hogy eljárást indíthasson néhány EU-s tagállam ellen. A testület védelmében szólva elmondhatnánk, hogy a szerződések őreként ez talán feladata is. Azonban az Európát kínzó gazdasági nehézségek idején talán joggal merülhet fel a kérdés: biztosan ez a legfontosabb probléma most? Egy háború szomszédságában? Az, hogy per várjon Szlovákiára és Bulgáriára, mert nem építette be nemzeti szabályozásába a megújuló energiára vonatkozó uniós direktívát? Vagy az, hogy Portugália, Olaszország, Litvánia és Görögország az invazív fajok elleni védekezés elmulasztása miatt rettegjen egy uniós pertől?«

Hát igen...

Amúgy javaslom a portugáloknak, olaszoknak, litvánoknak, görögöknek és persze magunknak: ne késlekedjünk az invazív fajok elleni védekezéssel. Ugyanis az invazív fajok legveszélyesebbike, legkártékonyabbja a brüsszelita idióta, a brüsszeli technokrata, a mai EU-s vezető. Egyszerűen nem megúszható a védekezés ezek ellen. Bármilyen eszközzel...”

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. január 31. 11:43
ursula bin laden et Co.
Házam Hazája
2023. január 31. 01:07
Az ausztrál keresést figyelembe véve, kezdjünk mihamarabb szakaszosan mérni.
kerekperec
2023. január 30. 23:15
Az emberiség legveszélyesebbike, legkártékonyabb barmja az te vagy te seggfej bajer és a gazdid O1G. Ezt jól jegyezd meg te állat, te!
brekker
2023. január 30. 19:44
Mert komcsik, pont ugyanúgy, íróasztal mellől. Miért hiszik ezek vajon, hogy mindenki hülye, és saját maga ellensége, hogy beleszóljanak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!