Ez itt nem áll meg! Ebből lesz valami!

2022. december 04. 15:16

A rendszerváltás óta ilyen jól szervezett, lelkes és lelkesítő tüntetést nem láttam.

2022. december 04. 15:16
null
Kuncze Gábor
Facebook

„Most fejeződött be a 444.hu közvetítése (ezért külön köszönet nekik!) a délutáni pedagógus-diák tüntetésről. A rendszerváltás óta ilyen jól szervezett, lelkes és lelkesítő tüntetést nem láttam. Ez itt nem áll meg! Ebből lesz valami!!!”

Szombaton is tüntetnek a pedagógusokért

Szombat délután 5 órára tüntetést hirdetett a Klebelsberg Központ budapesti épülete elé a Tanítanék Mozgalom. A Telex helyi tudósítója szerint délután ötre körülbelül ezer embert gyűlt össze az intézet előtt. A tüntetésen az esemény meghirdetett programja alapján tanárok, diákok, pedagógusok és szakszervezetek, illetve szülők is részt vesznek.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. december 06. 05:58
Szerencsétlen vén balfasz-eladta a fajtáját 30 ezüstpénzért a zsidó "kemény magnak". ("Az a baj,hogy sok közöttünk a sváb"-súgta a Soós Károly Attila a Kuncze megválasztásakor a körülötte ülőknek.)
formaegy
2022. december 05. 21:08
Kuncze! Ha nem látnám a képed, nem lenne kiírva a neved csak a lökött dumát olvastam volna, biztos lettem volna abban, hogy az átkosi komcsi vén szatyor (Lendvai) fröcsögte megint a nyálát. Szerencsétlen nyomorék vagy, aki azt hiszi valaki, pedig egy trágyadomb aljára süllyedt bukott szaralak. Ugye érted Kuncze elvtárs?
dezilluzionista
2022. december 05. 16:42
Előre!
Nabakker
2022. december 05. 15:33
Brumm-brumm azt hiszed felejtünk? Soha! Mocskos SZDSZ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!