Attól tartok, ez a másik szekértábornak nem fog tetszeni

2022. december 28. 15:46

Ha az ideológia győz a realitás felett, akkor nincs jövője az Uniónak.

2022. december 28. 15:46
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Ez pedig attól tartok a másik szekértábornak nem fog tetszeni. Az EU sem jó irányba halad, a realitások semmibe vételének árát a kontinens kamatostul fizeti vissza a migráció/rendvédelem/honvédelem és az energiapolitika területén.

Ettől még ez az EU is jobb hely, mint Oroszország vagy Kína, sokkal jobb, de nem olyan jó hely, mint lehetne, sőt, a gödröt még ássák tovább. Ha az ideológia győz a realitás felett, akkor nincs jövője az Uniónak, ha filozófia és politika váltás van, akkor van.”

***

 Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Benedek Zsolt
2022. december 29. 15:42
https://www.youtube.com/watch?v=5QrfxVH2B0s
Gyzoltan
2022. december 29. 08:43
"Ha az ideológia győz a realitás felett, akkor nincs jövője az Uniónak." Ez egy jó helytálló mondat, gondolat! -csak így tovább, hajrá! Ne álljál meg félúton! Tovább, tovább! Bontsd le a zsidó uralmat Európában, az elvadult, elembertelenedett, liberálisnak álcázott ideológiájukkal egyetemben! Adjunk teret a józan észnek! vagy az nem megy, mert Magyarországon is európai viszonyok uralkodnak?
Reszelő Aladár
2022. december 28. 22:52
Pedig mennyit küzdött a szent ráció az ideológiák ellen. Úgy tűnik azért, hogy egy másiknak helyet csináljon.
Vén Csataló
2022. december 28. 22:00
Na de ahhoz qrva gyorsan ki kell csavarni a neobolsevik elmebetegek kezéből a hatalmat. És egyelőre nem látom azokat, akik ezt megtennék. Lehet, hogy Európának tényleg le kell merülnie a pöcegödör legmélyére, hogy végre eltakarítsa ezeket a selejtes mocskokat a politikából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!