Ezek vagytok!

2022. december 18. 11:10

Ez ügynökmunka, a haza, a nemzet és Európa elárulása.

2022. december 18. 11:10
null
A kopasz oszt
Facebook

„Ujhelyi István dr. a sajá pártcsaládodnak most, hogy megvették őket kilóra, milyen boszorkányüldözést javasolnál? Csak azért kérdezem, mert ugyanezt javasolhatod a hazai csapatodnak is, hiszen őket is külföldiek vették meg kilóra!

Ja, és mielőtt magyarázkodásba kezdenél: a saját Hazádat kevesebbért, bizonyítékok nélkül is támadtátok éveken keresztül. Ez viszont nem egy sima korrupciós ügy. Ez ügynökmunka, a haza, a nemzet és Európa elárulása.

Ez a csapatod! Ezek vagytok!”

A Katar-gate legalább hatvan politikust érint, többségük szocialista vagy néppárti

Az Európai Parlament korrupciós botránya legalább hatvan embert érint és többségük szocialista vagy néppárti politikus - írta szombaton az Origo. Az internetes lap cikkében az áll, hogy tovább gyűrűzik az a „gigantikus" európai parlamenti korrupciós botrány, amelynek a főszereplői baloldali politikusok, köztük az Európai Parlament szocialista alelnöke, a görög Eva Kaili.

Nyitókép: ERIC VIDAL / EUROPEAN PARLIAMENT / AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falióra tábornok
2022. december 19. 21:32
ez a golyófejű suttyó még él? :D
istvanpeter
2022. december 19. 08:54
Az EU nem esik messze a háttérhatalmi gazdasági és politikai maffiától!
Sanyi72
2022. december 18. 19:06
Remélem a balos gecikből is benne van valaki a hatvanban! Azt azonnal felakasztani!!!
LancelotDuLac
2022. december 18. 15:53
„Ujhelyi István dr. a sajá pártcsaládodnak most, hogy megvették őket kilóra, milyen boszorkányüldözést javasolnál? - LDL: vizsgálati fogságba,vagyonelkobzást az egész fidesznek - Polt Petit, pedig lámpavasra veled együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!