Most olvasok a Megafonról, a jobboldal szellemi önvédelméről

2022. december 12. 16:59

A legfontosabb gondolat az, hogy a Megafon egy pártoktól szervezetileg és anyagilag független kezdeményezés.

2022. december 12. 16:59
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Most olvasok a Megafonról, a jobboldal szellemi önvédelméről. A legfontosabb gondolatok:

Itt a jobboldali emberek bátran elmondhatják véleményüket!

A Megafon felveszi a harcot a dollárbaloldal hatalmas túlerejével szemben, hiszen köztudott, hogy Magyarországot óriási balliberális médiatúlsúly fenyegeti.

A ballib sajtó hatalmas pénzeket kap Sorostól, mert anélkül a baloldalon semmi önszerveződés nem lenne, ezzel szemben a Megafon a jóérzésű, tenni akaró, szeretetvezérelt jobboldali magyar emberek önszerveződése a máshonnan irányított, önállótlan és gyűlölettel teli baloldali gigantikus túlhatalom ellen.

De a legfontosabb gondolat az, hogy a Megafon egy pártoktól szervezetileg és anyagilag független kezdeményezés.

Van még az is, hogy már több száz »átlagos hétköznapi ember«, gimnazistától a nyugdíjasig végezte el a megafonos tanfolyamot.

Hát én erre csak azt tudom mondani, hogy a totális háború idején, kellő mozgósítással a fiatal srác és az idős ember is képes páncélököllel kilőni a bolsevik tankokat, úgyhogy előre a végső győzelemig, ami már csak napok kérdése!”

Mi vagyunk a baloldal rémálma - Kovács István a Mandinernek

Nem csupán helyt álltunk, részgyőzelmeket is arattunk a közösségi médiatérben, ahol egy olyan mérkőzés zajlik, mely során az ellenfél írja a szabályokat, a bíró is a baloldalnak fúj, akik még csalnak is - mondja a Megafon Központ alapítója. Hozzáteszi, továbbra is az a céljuk, hogy megváltoztassák az internetet és így a világot.

Nyitókép: Megafon Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2022. december 13. 06:03
Független??? Mint a cöf, az állami civilek:)
tevevanegypupu
2022. december 12. 23:47
Egyébként csak irónia..a liberalizmussal, szociáldemokráciával annyira rendben van az országban minden..ott nincs semmi néznivaló.
Korn
2022. december 12. 19:31
Én a puzsérról olvasom mindig, hogy független, mondjuk a fidesztől és a magyarságtól tuti, de hogy az mszp pénzén él az a barom az is biztos.
tevevanegypupu
2022. december 12. 18:27
Minden esetre úgy tűnik nem kapott az amcsiktól többszázmillió dollárt..mint a független Telex..tehát annál függetlenebb kell, hogy legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!