Elég volt Zelenszkijből

2022. december 04. 15:32

Ebből az erőszakos, idióta gazemberből.

2022. december 04. 15:32
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Alább olvashatnak egy alapos és jó elemzést. Ráadásul végtelenül türelmes is. Éppen ezért annyit azért megjegyeznék, hogy elegem van Zelenszkijből, ebből az erőszakos, idióta gazemberből. Ne velünk fizettesse meg a háborút, hanem az amerikai tartótisztjeivel. Azokkal, akik közé majd menekülni fog, amikor eltakarítják végre a hatalomból ezt a farkával zongorázó, nyomorult, idióta ripacsot.”

Levágta már a fél karját Európa, hogy az ukránoknak adja, de Zelenszkij még mindig tud elégedetlen lenni

Erősen vitatott kérdés, hogy a háború miatt Oroszországra kivetett energiaszankciók hatásosak-e, működnek-e egyáltalán. Az ukrán külügyminisztérium és Brüsszel állítja: a szankciók az oroszoknak ártanak, nem az EU-nak, emiatt legutóbb még Szijjártó Péternek is nekimentek. Ehhez képest csak a magyar költségvetésnek legalább négyezer milliárd forintnyi veszteséget okozott eddig az Európai Unió szankciós politikája.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal/AFP 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. december 07. 20:32
Na mivan pöcsfejű pesti barmok? Léosztás volt, hogy ennyire intenzíven nyüzsögtök, vagy csak szimplán lebasztak bennetek, hogy nagyobb legyen az aktivitás? Amúgy ( ez egy kérdés) miért nem húztok a gazdáitokkal, meg pöcsongorista barátotokkal együtt a retekbe. Élen mondjuk, semmi extra, csak találomra mondjuk ez a 423 sorozatszámú proli droid. Deeee tetszés szerint bárkit nevesíthetünk közületek. Egyforma full szarok vagytok. Ja meg unalmasak is.
Lajoss
2022. december 05. 20:23
Elég volt Bájer Zsozsóból..
Odone Ricci
2022. december 05. 18:02
Ő kapta éppen ma "az ÉV (2O22) Embere kitüntetést. A nyugati média Churchillhez hasonlítja. Honfitársait nem kérdezték meg a díj kiosztása előtt.
dezilluzionista
2022. december 05. 16:59
Irigykedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!