Somogyi nyilván nagyszerű agykutató, ami nem zárja ki, hogy ócska alak legyen

2022. december 21. 09:06

Agykutatás területén megilleti az ájult tisztelet, minden más területen meg nem.

2022. december 21. 09:06
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„G. Benn német esszéista remek írásában örökíti meg, micsoda nehéz, beteg, nyomorult, frusztrált alakok voltak a legnagyobb művészek között, sőt, az ilyenek voltak többségben. Ugyan a tudósok miért lennének kivételek? Somogyi nyilván nagyszerű, talán zseniális agykutató. Ez viszont egyáltalán nem zárja ki, hogy egy ócska, szar alak legyen.

Így aztán agykutatás területén megilleti az ájult tisztelet, minden más területen meg nem. Vagyis: vonatkozó interjúját elolvasva bátran kijelenthetjük, hogy Somogyi egy ócska, szar alak. S ami a politikát illeti, még komplett hülye is. Tipikus példánya a nyugati, wok, neomarxista-libsi faszkalapoknak.”

 

Somogyi Péter agykutató szomorú esete a vallással, a bolsevik diktatúrával és Orbán Viktorral

A hangsúlyosan Oxfordban élő Somogyi nemrég nekiment Freund Tamás agykutatónak.

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2022. december 22. 20:54
Egyetértünk annyi eltéréssel, hogy én a Jóisten helyébe a természetet és a tudományt írnám!!!!!
syphax
2022. december 22. 20:37
".. A tudósok már régóta ismerték a koronavírus kb. 200 fajta mutánsát. " Ezt az INFO-t én is ismertem már anno 2020 táján is, de ha olyannyira tudták és tudják a 200 fajtát, akkor ugyan miért nem tettek és tesznek ellene PREVENTIV módon, hiszen a fene tuggya és ők sem, hogy valóba' oly' enyhén folyik majd le az az eljövendőbeli 200 mindegyike, amennyire azt várják, ill. valószjnűsitik! ISTEN KEZÉBEN FAGYUNK ÉS NEM A TUDÓSOKÉBAN, OLYANNYIRA HOGY NÉMELY ORVOS--TÖBBNYIRE S NAGYON SIKERESEK--expressis verbis megmondják az általuk meggyógyitott betegeknek: "Uram (vagy asszonyom) NEM ÉN GYÓGYITOTTAM MEG ÖNT HANEM, A JÓISTEN! ÉN CSAK TÖBBÉ-KEVÉSBÉ HATÉKONYAN HASZNÁLNI PRÓBÁLTAM AZOKAT AZ ESZKÖZÖKET, AMELYEKET AZ ÚR A KEZEMBE ADOTT. A JÓISTENNEK LEGYEN HÁLÁS, NE NEKEM!" Igy, az általam IGEN KÖZELRŐL ismert orvosok döntő hányada! SOK ORVOS ISMERŐSÖM VAN, A FELESÉGEM--"első nekifutásra"-- IS MAJDNEM EGY ORVOS HÖLGY LETT, ÉS MIND(!!!) "IGY", és nem másként GONDOLKOZOTT.
syphax
2022. december 22. 17:29
Iskolapéldaként itt áll előttünk a Covid betegség ügye Amikor jelentKezett--talán 2019-ben-- nem tudott a "magas tudomány" RÓLA SZINTE semmit. Reszketett az EGÉSZ EMBERISÉG, HOGY FULLADÁSOS HALÁLBAN SENYVED KI majd A a Föld teljes populációja. És a gyógyszerkutatók szerencsére lázasan kezdtek dolgozni-kutatni, mignem létrehoztak egy vakcinát. Amely állitókag az eredeti VUHAN-i COVID ellen "jó"(!???) Ámde tudjuk mi van azóta: MUTÁNS MUTÁNS hátán--nyilván Te is tudod. Nem mondható, hogy jobb lenne ma--HA UTÁNANÉZEL A MAI ÉS TEGNAPI KINAI COVID ÜGYEKNEK-- a heLyzet--ha őszinték vagyunk magunkhoz--mint volt 2021-év elején. Úgyhogy én nagyon óvatosan bánnék ezzel " A TUDATLAN EMBEREK.." ugye "IGY MEG ÚGY"-GYAL!
syphax
2022. december 22. 15:13
"..Igazad van!! Az MTA elnöke terjesztheti a vallást, de nem mint államilag választott vagy kinevezett tisztviselő, HANEM SZIGORÚAN CSAK MAGÁNEMBERKÉNT." NEM ÉRTEK EZZEL EGYET ÉS NEM LÁTOM BE HOGY MIÉRT NE VÁLLALHATNÁ NYILTAN--HA NE IS "TERJESZTHESSE", MERT FREUND AKADÉMIKUS NEM HITTERJESZTŐ-- DE UGYAN MIÉRT NE VALLHATNÁ MEG NYILTAN AZ AKADÉMIA ELNÖKEÉNT IS ISTENHITÉT ÉS VALLÁSOSSÁGÁT? UGYAN MIÉRT NE? ELŐDJE LOVÁSZ AKADÉMIKUS MEGTEHETTE--IGENIS LOVÁSZ MEGTETTE(!)-- HOGY MINT AZ MTA ELNÖKE NYILTAN MEGVALLOTTA ATEISTA MIVOLTÁT--IGAZ NEM "KÉRKEDETT" EZZEL, KOMOLY TUDÓSHOZ MÉLTÓAN NEM. EZEKUTÁN UGYAN MIÉRT NE TEHETNÉ MEG --AKÁR AKADÉMIAI ELNÖKKÉNT IS ÉS NEMCSAK MAGÁNEMBERKÉNT ISTENHITÉT-ISTENMEGVALLÁSÁT FREUND. AMIT SZABAD LOVÁSZNAK AZ FREUND-NAK NEM SZABAD? ÉS UGYAN MIÉRT NEM?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!