Az elmaradt „vörös hullámról”

2022. november 10. 08:12

Az amerikai politikai konzervativizmus jövője Ron DeSantis.

2022. november 10. 08:12
null
Rod Dreher
The American Conservative

„Tényleg ezt akarjátok? Egy olyan republikánus pártot, ami még egy rendkívül kedvező évben sem képes rendesen megverni a demokratákat? Mert ezt fogjátok kapni, ha továbbra is kitartotok Trump mellett.

Tetszik vagy sem, a függetlenek nagy része egyszerűen utálja a fickót, és ez soha nem fog megváltozni. A hozzám hasonló konzervatívok 2024-ben is rá szavaznának, hogy a demokraták ne kerüljenek a hivatalba, de azzal a tudattal, hogy egy nagyszájú emberre szavazunk, aki nem sok mindent fog elérni. Mert

míg Ron DeSantis valóban kormányozna, addig Trump nem csinálna mást, csak hencegne és magáról beszélne.

De ahogy Stuckey és Walsh mondja, a normális republikánus párt nem sok okot ad az embereknek arra, hogy rájuk szavazzanak, azon kívül, hogy nem demokraták. Ez sokunknak elég, de ahhoz már nem az, hogy nagy győzelmet arasson, és pláne nem elég ahhoz, hogy megérdemelje a győzelmet.

Az amerikai politikai konzervativizmus jövője Ron DeSantis, J.D. Vance és a hozzájuk hasonló nemzeti konzervatív stílusú republikánusok. Nem a MAGA. Nem a Trump előtti GOP establishment bóvli szomorú maradványai.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egali
2022. november 11. 08:11
Hahó, Amerika!!! 2008-at írunk és megszületett az amerikai vonagábor. Deszantisz a neve! Bravó...... Sikerül megosztani a konzervatívokat, hogy aztán a deszantisz-fele középre tolódjon. Én szóltam!
Hesperia
2022. november 10. 22:37
OK, Rod. Akkor legyen így. (Csak legyen már valami, mert ezt a világszintű globális nyomulást nem lehet már kibírni.)
Davidov
2022. november 10. 20:19
Újabb messiás culáger?!
olajfa1
2022. november 10. 11:42
Szerintem a sok hibát nem emlegették fel a "republikánusok" a "demokraták"-al szemben! De azzal nem lehet nyerni hogy a másiknak a hibáit nem élezik ki a kampányban! pl a bevándorlást meg a magas inflációt, meg a munkanélküliség fokozott veszélyét... stb stb, -bár nem ismerem az ottani politikát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!