A nap híre: nincs pénz!

2022. november 24. 18:19

És nem is tudni, mikor lesz! Ha lesz...

2022. november 24. 18:19
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„A nap híre: nincs pénz! És nem is tudni, mikor lesz! Ha lesz...

«Legfőbb ideje, hogy Orbán Viktor végre megkapja az elismervényt Brüsszelből tekintélyelvű kurzusáról. Az EU Bizottsága nem akarja, hogy Orbán Viktor továbbra is megtévessze. Ursula von der Leyen végre átveszi az Európai Parlament álláspontját és elismeri, hogy az orbáni látszatreformok semmiféle javulást nem eredményeznek a jogállamiság helyzetében Magyarországon. Ha milliárdos kifizetések Brüsszelből most nem valósulnak meg, a felelősség kizárólag Orbán Viktor magyar miniszterelnököt terheli«

(Daniel Freund, zöldpárti EP-képviselő).”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dolll
2022. november 27. 18:34
P. Rita! A férjének tetszik, hogy ennyi időt b.ik el az irkálással....??? Nincs magának jobb dolga???? Ne is mondja.... öreg férj, gyerek nincs, a barátai vagy drogosok, vagy melegek.....vagy mindkettő. Tényleg nincs jobb dolga. Szegény szerencsétlen.....
csulak
2022. november 25. 17:26
rotyog a moslek
Kivűlálló
2022. november 25. 15:38
Ha nincs pénzed, menj dolgozni, ne az utcasarkon hirdesd magad ribanc! Magyarország megfogja tudni oldani a problémáját az szaros EU-s pénz nélkül is! Viszont, vissza fizetni sem fogunk egy centet sem az EU hitelért! EU-n kívül is van élet, méghozzá lehet, jobb, mint EU-n belül! :)
21 gramm
2022. november 25. 14:36
És te ennek örülsz beteg vén szipirtyó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!