Sálhős

2022. november 26. 08:07

Azt azért nem ajánlanám, hogy a miniszterelnök legközelebb tengernagyi egyenruhában, Horthyt idéző fehér lovon ügessen be a meccsre.

2022. november 26. 08:07
null
Lendvai Ildikó
Népszava

„Rosszul tetszett olvasni: nem szájhős, hanem sálhős. A száját ki sem kellett nyitnia, egy árva szót sem szólt. Magyar ember evés közben nem beszél, ő pedig épp kiharapni igyekezett egy darabot a szomszédaink rokonszenvének maradékából. Egy szó nélkül, egyetlen sállal sikerült -Ludassy Máriát idézve- a kisantantot összehoznia. Mit gürizett ezért annak idején kormányaink sora, ő meg egy perc alatt megoldotta!

Elég hülyén nézne ki egy írást, amely a sál-afférral foglalkozik, most azzal kezdeni, hogy ne foglalkozzunk a sál-afférral. Pedig tőlem ki-ki azt a történelmi jelmezt aggatja magára, amelyiket akarja. Kivéve, ha… De erről később. Azt azért nem ajánlanám, hogy a miniszterelnök legközelebb tengernagyi egyenruhában, Horthyt idéző fehér lovon ügessen be a meccsre. Egyrészt úgy nehéz feljutni a VIP-páholyba, másrészt minek tartja Semjént, ha neki magának kell lovagolnia.”

 

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
őrnagyőrnagy
2022. november 28. 14:12
Milyen szellemes a nyanya. Ez a szoláriumban jutott eszedbe vagy botoxozás alatt?
akiaki
2022. november 27. 12:18
szájhőst teccet mondani, csak hát a fogsor miatt már csak sálhős jött ki! a komcsi kacsója törjön ki!
Spontán
2022. november 27. 10:57
Mi van "Szájhős" tampont a pofádba, hogy ne csattogjon a protkód.
NKFF
2022. november 27. 10:07
Érdekes,ezek a régi büdös komcsik még mindig lüktetnek! Lásd a Múmia Vágó Pityuka,Ferenc testvér,Bolgár Gyurika,Jusztis lacika meg a többi.Javaslom a Mandinernek,hogy a Népszara cikkeitől kiméljen meg minket!Köszönöm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!