Csak a szokásos...

2022. november 29. 12:14

Biden kutyafetisiszta, generfluid államtitkárát most reptéri lopással vádolják.

2022. november 29. 12:14
null
Kontra
Facebook

„Csak a szokásos: Biden kutyafetisiszta, generfluid államtitkárát most reptéri lopással vádolják.

Úgy látszik, az amerikai Atomenergia Hivatal helyettes titkára, egyben a fűtőanyag- és hulladékártalmatlanítási osztály vezetője, a kutyafetisiszta, LMBTQ-aktivista drag queen Sam Brinton mindig és minden téren szeret feltűnést kelteni. Bár természetesen szakmailag is biztosan egészen kiváló munkát végez, a legújabb húzása mégis az volt, hogy a minneapolisi St. Paul repülőtér poggyászkiadójánál bizony másnak a bőröndjét próbálta hazavinni.

Vegyük sorra!

A reptéren kamerák rögzítették, ahogyan egy kék koffert le(el)emelt ez a fura szerzet washingtoni útja után.

Lehetett volna akár tévedés vagy véletlen is, de Brinton a hírek szerint eleve nem csekkolt be saját csomagot, és a felvételek igazolják azt is, hogy a »szerzett« kék bőröndről még a címkét is gondosan lefejti és eldugja a táskájába.

A csomag jogos tulajdonosa még aznap jelentette, hogy eltűnt a bőröndje, ahogyan azt is, hogy tárgy kb. 2300 dollárba (kb. 900 ezer forint) kerül.

A 34 éves Brintont most lopással vádolják, pedig először mindent tagadott. Kis gondolkodási idő után mégis jelentkezett a rendőrségnél, miszerint »nem volt teljesen őszinte«, és mégiscsak elvették a kék bőröndöt, mert azt hitték, az övék – csak annyira ideges volt és megijedt, hogy nem tudta, mit csináljon. További érdekesség a hazugságspirálban, hogy először a saját ruháit találta meg a kofferban, aztán mégse – és azokat a ruhákat is a szállodai szoba egyik fiókjában rejtették el. A szállodában persze később senki nem talált semmit, és Brintonék a bőröndöt se juttatták vissza senkinek.

Az államtitkár, amennyiben bűnösnek találják, ötéves szabadságvesztéssel vagy 10 ezer dolláros (4 millió forintos) bírsággal számolhat – vagy mindkettővel.”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kenyérre kenhető konzervatív
2022. november 30. 13:09
Dugnám... A rács mögé.
Ehetős Odó
2022. november 30. 07:15
Szegény Bakács hogy irigykedhet! A nyomorult rúd szalámija miatt már tíz éve gúnyolják és még egy jó állást sem kapott.
Almassy
2022. november 30. 06:04
Good job! Még elnök is lehet belőle.
Peppa
2022. november 29. 14:31
Íme a haladás csúcsa, a modern-kor libsi idolja, a gender- és bőröndfluid atomtudós! Milyen szerencsénk van, hogy nekünk csak egy Fegyőr jutott eddig ezekből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!