Fideszes emberkísérlet

2022. november 09. 16:21

A Fidesz békevágyát sajátos módon megjelenítő bombás plakátok ellepték az országot.

2022. november 09. 16:21
null
Czene Gábor
Czene Gábor
Népszava

„Javában zajlik a brüsszeli szankciókról szóló árnyjáték, amit a dús fantáziával megáldott kormányzati agytrösztben elneveztek nemzeti konzultációnak. A jó ízléssel távoli ismeretségben sem lévő, a Fidesz csillapíthatatlannak mondott békevágyát sajátos módon megjelenítő bombás plakátok ellepték az országot. Ha a kormány oktatásügyben lenne annyira erős, mint népbutító propagandában, akkor a finn tanárok már gyalogos zarándoklatokat indítottak volna a csodatévő helyként tisztelt magyar iskolákba.

»A szankciók romba döntik Európa gazdaságát, ezt nem hagyhatjuk!« – írta ki Orbán Viktor kormányfő a közösségi oldalára a minap, és tréfás kedvében még hozzátette, hogy »Magyarország érdekeit újra és újra meg fogjuk védeni«.

Kövér László is elengedte magát. A fideszes házelnök a »Mondjunk nemet a szankciókra!« elnevezésű országjárás részeként a hétvégén Békés megyében turnézott, ahol a távirati iroda tudósítása szerint kifejtette: a Sorosék finanszírozta »magyar dollárbaloldal« a szankciók és a háború pártján áll, mindenben ugyanazt szajkózza, amit a Nyugat rossz úton járó képviselői és a bürokrácia vezetői. Márpedig az a szankciós politika, amely Európában a háborúra válaszul megfogalmazódott, valójában magas inflációt, energiaválságot és recessziós veszélyt idézett elő – jelentette ki Kövér.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. november 10. 10:00
Szerintem sem jó a plakát jobb lett volna egy szembe behatoló gumilövedék , vagy egy köröm letépő kombináltfogó, vagy egy kis Rajk László akasztófa, vagy egy apró Nagy akasztófa, vagy adó adóhátán ezek jobban jellemzőek rátok.
certus
2022. november 10. 09:26
Érdekes paradoxon. Népbutításról beszél, miközben nem ismer fel egy metaforát.
amca
2022. november 10. 05:51
Népszahrában csak ilyen hajléktalan bűnözők írogatnak..
csak szólok
2022. november 10. 00:35
Kedves Barátom! Neked a természetestől eltérően jár az eszed kereke. Gyógyíttasd magad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!