Ceglédi: Ez a parttalan szopatás, amit az EB csinál, csak növeli az EU-ellenességet!

2022. november 23. 17:05

„A magyar emberek azt látják, hogy valami hatóság valami vezetője valami Tímea, ez nem tetszik Brüsszelben, nem jön a pénz és agyonbaszták a forintot” – fogalmazott.

2022. november 23. 17:05
null

Ceglédi Zoltán, politikai elemző az ATV Öt című műsor állandó vendége most a Facebookon fejtette ki véleményét a magyar kormány és az Európai Bizottság közötti, uniós forrásokról szóló csörtéről.

„Olvasom, hogy az Európai Bizottság valószínűleg mégsem akarja ideadni az uniós forrásokat, és többek között azért, most figyelj, mert az Integritás Hatóság egyik elnökhelyettese, bizonyos Holbusz Tímea szerintük „nem minden kétséget kizáróan” alkalmas a posztra. Most hagyjuk is, hogy eddig az volt a mondás, hogy ez az új hatóság eleve milyen vacak, hogy semmit nem ér,

– fogalmazott az elemző.

Ceglédi úgy véli, hogy „a parttalan szopatás, amit előadnak, ez egyfelől csinál egy 15%-os Mi Hazánkat tavaszra”. Az elemző szerint emellett növeli a kormánypártot támogatók között az EU-ellenességet. „A magyar emberek most azt látják, hogy valami hatóság valami vezetője valami Tímea, ez nem tetszik Brüsszelben, nem jön a pénz és agyonbaszták a forintot” – szögezte le.

Nyitókép: Ceglédi Zoltán Facebook-oldala

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. november 26. 09:10
Amikor hatalmasságok elvont dolgokról vitatkoznak és közben Euro milliárdok röpködnek ide oda, akkor nehéz érzelemmentesnek maradni. Olyan dolgokról megy az okoskodás, amelyek az áltag emberek túlnyomó többségét rohadtul nem érintik. A legfontosabb: tavasszal a választáson olyan eredmény született, amire előzetesen a legtöbben tippeltek. Vagyis az alapvető igazságérzet nem sérült. Magyarország szabad ország? Az hát! Minden hang megjelenhet és mindenki azt fogyasztja, ami neki tetszik. A TV-hez van távirányító, a számítógéphez billentyűzet, a rádión meg léptetőgomb. A véleményét elmondhatja bárki, az okosabbja nem a melóhelyen teszik, mert egyrészt nem oda való, másrészt csak felesleges konfliktus forrás. Amúgy munka van, fizetés jár érte, áru van a boltban és a rezsit is ki lehet valahogy fizetni ezekben a szar időkben. Valamint lassan de azért javul a foci is. És akkor a legtöbb ember itt le is fűzött a témáról. Ami innen jön, az megint a genyó politikusok ármánykodása egymás ellen, de ha a mi vagyunk a vesztesei, akkor bizony repkednek a szidalmak. Ez a cél?
Vakfolt
2022. november 25. 07:49
Érdekes darab ez a Ceglédi, nemrég még keményen fidesz ellenesen tolta, de nem ám csak úgy hobbiból, az egész totális libernyák elmebajt felmondta, bár már ott is voltak józanabb pillanatai, pl a fidesz gazdasági teljesítményét nem vitatta még akkor sem, mikor a többi mellette ülő négy igen, bár értekezett annak elhibázott voltáról, viszont mostanában mintha több lenne a józan és értelmes meglátása. Abban a műsorban már csak egy konok komcsi van, meg egy teljesen elmebeteg vona, Hont is mintha kezdene józanodni. Egy ellenzéki műsor, amiben két ember is értelmes jegyeket kezd mutatni! Na ilyen a civil a pályánban sosem fog előfordulni.
Amanda51
2022. november 24. 12:23
Nem szabad kilepni! Szivatni kell oket: 1./ veto mindenre 2./ minel tobb 3. orszagbeli ceget kell beengedni, h kihasznalhassak az eun beluli elonyoket 3./ baratkozni minden kivulalloval (ahogy most) 4./ nem kell hergelni a szomszedokat Nekem ilyen egyszeru. Nem kellett volna hergelni oket az elmult 2 honap ujabb eu ellenes retorikaval, szankciozas, stb. Sajnos ok az erosebb kutya
kardlapos
2022. november 24. 09:27
...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!