Hont András a szegedi díszkivilágításról: A valódi Ellenzéki Városban nincs díszkivilágítás!

2022. november 25. 20:40

A szegedi polgármester Facebook-oldalán mutatta be a csongrádi megyeszékhely karácsonyi kivilágítását, amit Hont András sem hagyott szó nélkül.

2022. november 25. 20:40
null

Botka László Facebook-oldalán jelentette be, hogy kigyulladtak a karácsonyi fények Szegeden. Az MSZP-s polgármester több fotót is megosztott közösségi oldalán, a posztot pedig Hont András publicista saját oldalán is közzétette azzal a szöveggel, hogy 

„Szegeden nem értesültek róla, hogy a Valódi Ellenzéki Városban nincs díszkivilágítás! Biztos, csak M1-et néznek.”

Zsidai Roy: Azt nem szoktuk megtakarításnak hívni, ha tíz forintot spórolsz ahhoz, hogy száz forintot ne szedjél be

Karácsony Gergely bejelentése kapcsán úgy indokolt, hogy a díszkivilágítás elhagyásával a főváros meg tud spórolni 28 millió forintot, ugyanakkor az önkormányzat éves büdzséje 410 milliárd forint. Ez 0,007 százalékot jelent, ami véleményem szerint számszakilag láthatatlan összeg, ugyanakkor a turizmusban a kár, amit okoz, nagyságrendekkel nagyobb.

Nyitókép: Facebook

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2022. november 27. 10:11
Minden ellenkező híreszteléssel szemben, Szeged város Önkormányzata kiváló munkát végez!
Lajoss
2022. november 26. 20:30
Bandi,hogy te milyen okos vagy..
209158783
2022. november 26. 15:26
A szegediek is biztos, csak az M1-et nézték, ám ők nem hülyültek bele, mint Hont.
Tisza009
2022. november 26. 13:59
Ha ellenzéki feelinget akarsz, András, olvasd a Szegedi Tükör c. "információs" lapot. Fél Szeged már éhen halt, az összes posta bezárt, minden utcasarkon walesi bárdokat szaval valamelyik meg nem becsült pedagógus és zöld hajú bölcsészlányok tünciznek a meteorológia függetlenségért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!