Jól kidühöngtem magam Majka új, kormánykritikus számán

2022. november 22. 20:15

Még a kezem is majdnem ökölbe szorult a szám hallgatása közben!

2022. november 22. 20:15
null
Tibi atya
Facebook

„Jól kidühöngtem magam Majka új, kormánykritikus számán, nagyon igaza van! Még a kezem is majdnem ökölbe szorult a szám hallgatása közben, annyira nagyon igaza van, hogy itt hogyan sápolja meg a népet az elit, és mindenkit hogyan vesznek meg kilóra, akit nem tudnak eltakarítani az útból!

Nagyon szeretem Majkát! Megyek, meg is nézem abban az új TV2-es vetélkedőben, remélem ott is előadja majd valamikor ezt a slágert”

„Parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek" - rappeli Majka legújabb klipjében (Videó!)

Közös videóklippel jelentkezett Majka és az egykori Anti Fitness Club frontembereként ismertté vált Molnár Tamás énekes. Az „Azt beszélik a városban" című dalban nem kímélik a hazai politikai elitet, legyen az kormánypárti vagy ellenzéki.

Nyitókép: Majka Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.É.G.É
2022. november 26. 09:32
A számot figyelemesen meghallgatva elmondható, hogy közhelyektől hemzseg, felszínes alaptalan semmit mondó feszültséget keltő kétes értelmű halandzsa. Hiteltelen előadás luxus autóból előadva, olyan ember szájából aki pontosan leszarja hogy mit csinál a politikai elit. Az álszent első sor egy szánalmas magyarázkodás,arra hogy jogot formáljon arra hogy ezt előadhassa. Ha ezt egy tehetség kutatóba megerkező, gettóból szabadult, szárnyait bontogató rapper cigány gyerek előadja, akkor talán még az előadása idejére el is gobdolkozatatna a mondanivalója . Viszont ebben a kontextusban nem más mint egy vagyonát gyarapítani kívánó ember tudatos feszültség keltése a haszon szerzés és a hírnév növelésre.
ivanoohe
2022. november 23. 14:23
Simán csak egy szarkupac önjelölt nyávogó senki
Alcofrybas
2022. november 23. 08:55
Majka az új Alföldi Róbert.
szintetikus
2022. november 22. 23:22
Majka, Tibi atya? Két nyomorult magát véleményvezérnek gondoló sutyerák. :D Ne ilyen osszák már az észt. Hülyék a fontos dolgokhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!