Kedves noÁr! Hogy lehetsz ennyire ünneprontó?

2022. november 09. 08:47

Azt kifogásolod, hogy felveheted-e a kitűződet?

2022. november 09. 08:47
Lukácsi Katalin
Facebook

„Kedves noÁr! Ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire, nem is tudom, mit írja, ünneprontó? Az elmúlt 12 év első ilyen jellegű eseménye volt a mai! Hatalmas szimbolikus és talán társadalmi jelentősége is lehet, mert először állt ki a vallásos értelmiség így, ennyire koncentráltan a hatalom politikáját kritizálva. Erre te azt kifogásolod, hogy felveheted-e a kitűződet? Ez szomorú, méltatlan és kicsinyes! A szervezők nagy kockázatot vállaltak. Az ő közegükben sokkal intenzívebbek a támadásuk, mert közelebb vannak az oroszlán barlangjához.

Ez sokkal inkább elbizonytalanító is mentálisan. Ráadásul még hangsúlyozták is ügyetlenségeiket és tévedéseiket, mert nincs szervezésben rutinjuk. Természetes a túlzott óvatosság. Ha nincs a szolidaritásban önzetlenség, akkor az a szolidaritás semmit sem ér. Sajnálom, hogy ezzel belerúgtál ebbe a végre igazán emelkedett közéleti eseménybe!”

(A szöveg Lukácsi Katalin kommentje Molnár Áron hivatkozott bejegyzésénél – a szerk.)

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. november 09. 18:26
Na,.már az egyházi iskolák is utálják ezt a pohos O1G -t
kishal
2022. november 09. 14:56
A szirénhangra váltott a sátánfattya...
sorivo4
2022. november 09. 14:13
A baloldal már nem is tudja, hogy akkor most rátelepedjen-e vagy ne. De ha nem is, azért távolról mégis csak rátelepszik és rányomja a bélyegét. Pedig ez aztán tényleg nem a kormányváltásról szól.
Brandon the great Negro
2022. november 09. 14:01
Titánok ha találkoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!