Levetették velünk a noÁr-os kitűzőt. Most szépen hazamegyünk..

2022. november 08. 20:29

Továbbra is kiállunk az oktatás ügye mellett, még ha ellenszélben is kell ezt sok helyzetben tennünk.

2022. november 08. 20:29
null
Molnár Áron „noÁr”
Facebook

„Levetették velünk a noÁr-os kitűzőt. Most szépen hazamegyünk..

Levetette a »Tanárballagás« főszervezője a noÁr-os kitűzőt az aktivistánkkal, mondván ők sem viselik a saját kitűzőjüket más eseményén. Miben más ez, mint amikor diákokat nem engedtek kockás ingben iskolába menni? Hirdettük az eseményt, kiállunk a pedagógusok mellett, az oktatás ügye mellett, ki is jöttünk, hoztunk 20 ballagó tarisznyát, élőzni is szerettük volna a ballagást. Most hazamegyünk..

Olyan üzenetet is kaptunk, hogy szívesen idézne egy felszólaló minket, csak nem mondaná el honnan idéz, mert nagyon megosztóak vagyunk. Ez is fasza.

Az is óriási, hogy sokan nem örülnének nekünk, mert akkor megint az lesz, hogy ez egy »balos« esemény lesz és »rátelepszünk« az eseményre. Nem tudjuk mióta számítunk »balos«-nak. Nem is értjük ezt a kritikát, hiszen minden ügyünk közös nemzeti ügyünk. Ha a »rátelepedés« pedig azt jelenti, hogy segítünk abban, hogy minél több helyre eljussanak az események, fotóst, videóst szervezünk az eseményekre, segítünk a szervezésekben és mindenben, amiben tudunk, akkor valóban »rátelepszünk«.

Nem a propaganda nemtelen, szervezett támadásai, nem az arctalan gyáva trollkommentelők, hanem ezek a gesztusok ez a gondolkodásmód az, ami bizony visszavet minket.

Továbbra is kiállunk az oktatás ügye mellett, még ha ellenszélben is kell ezt sok helyzetben tennünk.”

Nyitókép: noÁr Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hydra Esus
2022. november 10. 06:30
Nekem jobb kitűzőim voltak a nyolcvanas és kilencvenes évek fordulóján: Slayer, Accept, Wehrmacht, Metallica, Venom, Possessed. Faszább vót, mint te, köcsög.
akiaki
2022. november 09. 18:16
rám jött a szapora!
amca
2022. november 09. 15:52
Addig jó nekünk , amíg . Ez a Baromez szerb Bangóné Kari Getzy Gétzy Getzy csekkkkaaata Donaldkacsa Fegyökör Gelencsér állatférfi Kohnhajmi Uyyhuuye Tóóóóóóóóóthberci Büdös bence.. i tako daljejeje.
nyugalom
2022. november 09. 14:20
Üzletel. Dobreváék előtt tüntessenek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!