Az ultraliberális Verhofstadt szerint Zelenszkij rendben van, de Orbán nincs?

2022. november 12. 21:36

Ekkora baromság után azt írnám fel neki, hogy keresse fel az Azov vagy más szélsőséges ukrán egység kiképzőtáborát.

2022. november 12. 21:36
null
Bekezdések
Facebook

„Talán jobban járunk, ha Orbán elhagyja az Európai Uniót, helyette pedig csatlakozik Zelenszkij – fogalmazott szombati Twitter-bejegyzésében Guy Verhofstadt liberális EP-képviselő. A fogtündér a közösségi oldalán egyenesen azt követeli, hogy Orbán Viktor és Magyarország hagyja el az EU-t, hazánk helyére pedig Ukrajna lépjen be a színészelnök vezetésével.

Ez a bejegyzés olyan, aminek nem szabad lett volna megszületnie! De ha már megszületett, és Verhofstadt kiböfögte magából ezeket a baromságokat, akkor néhány gondolatot hozzáfűznék. Csak azt a kérdést tenném fel az ultraliberális fogtündérnek, hogy Zelenszkij rendben van, de Orbán nincs? Az a Zelenszkij, akinek az országában akkora a korrupció, hogy annak mértéke előtt még a harmadik világban is vigyázzba vágnák magukat, és ahol betiltották az ellenzéki pártokat, a kisebbségeket pedig semmibe veszik? Demokrata az a Zelenszkij, aki megtűrte, sőt, támogatta a szélsőséges csoportokat, mint az Azov vagy a Jobb Szektor, amelyek előszeretettel használnak náci jelképeket, zászlókat? Belefér az a Zelenszkij, aki hozzájárult ahhoz, hogy kézi fegyverek ezreit osszák ki a civil lakosságnak, és amelyek aztán ellenőrizetlenül eltűntek?

S rendben van az is, hogy a fegyveradományok egy része gyanús körülmények között, rejtélyes helyeken landolt? Ez mind belefér, mind rendben van? De a fogtündér Orbánt el akarja üldözni, mert nem engedi be az LMBTQ-lobbit az iskolákba, a mindent felforgató gazdasági bevándorlókat pedig az országba? Nagyobb bűn félteni a hazát és a gyermekeket, a jövő generációját, mint káoszba vezetni egy országot, jelesül Ukrajnát?

A fogtündérnek ekkora baromság után – egyfajta elmeorvosi indíttatástól vezérelve – azt írnám fel, hogy keresse fel az Azov vagy más szélsőséges ukrán egység kiképzőtáborát, és töltsön ott el néhány hetet. Az általa istenített Ukrajna brutális nehézfiúi megtaníthatnák neki, mi a különbség a demokratikus Orbán-kormány és az ukrán rezsim között. Akkora sokk érné, hogy még a fogai is helyrerendeződnének a baromságokat okádó szájában!”

 

Nyitókép: Alexandros Michailidis / POOL / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. november 13. 16:23
Fogtündér Baromarcú Bangoné baromez díjas. Kár ,hogy anyád nem nyomott el ,mint 1 csikket..
Davidov
2022. november 13. 13:10
Miért? Szerinted rendben vagy kecskezabáló?!
Parm
2022. november 13. 11:58
Ez az ember egy hangadó európai uniós politikus. Biztos jó hely ez?
Vasgyari Tibi
2022. november 13. 11:20
Az a különös, hogy saját magával azonosítja Európát, jó lenne, ha kipenderitenék a kővetkező választáson, a hasonszőrűek kel együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!