Guy Verhofstadt: Jobban járunk, ha Orbán elhagyja az Uniót, helyette pedig Zelenszkij csatlakozik

2022. november 12. 15:33

„A zsarolás Orbán cinikus és vakmerő játéka, mert hagytuk, hogy megússza” – fogalmazott a liberális EP-képviselő.

2022. november 12. 15:33
null

Guy Verhofstadt, liberális EP-képviselőtől már megszokhattuk, hogy keresetlen szavakkal illeti hazánkat és heti szinten számtalan posztjában kritizálja Magyarországot. Most azonban szintet lépett, már azt követeli, hogy Orbán Viktor és Magyarország hagyja el az Európai Uniót, helyettünk pedig lépjenek be az ukránok Zelenszkij vezetésével. 

„A zsarolás Orbán cinikus és vakmerő játéka, mert hagytuk, hogy megússza. Talán jobban járunk, ha Orbán elhagyja az Európai Uniót, helyette pedig csatlakozik Zelenszkij” – fogalmazott a liberális EP-képviselő.

Nyitókép: Twitter

Összesen 320 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. november 13. 16:31
Nos, ezek után én, aki 2003-ban NEM-mel szavaztam a belépésről szóló népszavazáson, és alapvetően kilépéspárti vagyok, én is azt mondom, hogy csak azért is maradjunk bent. 1. Hátha sikerül az emberi útra visszatériteni az EU-t. 2. De ha csak annyi jön be, hogy ezeknek a sátánistáknak fejfájást, bosszúságot okozunk, már akkor is jó móka!
bruboxster
2022. november 13. 14:27
Valaki mondja meg ennek az idiótának, hogy ezzel nem csak OV-t sikerült megsértenie, hanem még a magyar választók 2/3-át is!!!!
MZperXXL
2022. november 13. 12:41
Ha Ukrajnát felveszik az EU-ba, tényleg jobb, ha mi meg elhagyjuk azt. Az ukránok szét fogják pumpolni az EU-t; a következő néhány évtized arról fog szólni, hogy különféle indokokkal, lelkiismeretre stb. hivatkozva nemcsak a meglévő pénzt fogják kiszívni az EU-ból, hanem még hitelt is felvetetnek vele. Már el is kezdődött. Mindemellé az ukrán bűnözők EU-tagként szabadon fognak járkálni valamennyi tagállamban. Egyetlen lehetséges előnyét látom ennek: lehetséges, hogy le fogják vadászni a máshonnan érkező maffiózókat itt-ott - vagy szövetséget kötnek velük, akkor meg kb. meszeltek az adott országnak.
zabszem
2022. november 13. 10:19
De legjobban igazság szerint akkor járna mindenki Verhofstadt, ha Te ELHAGYNÁD AZ Európai Úniót!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!