A magyarországi belpolitikát és a magyarországi választásokat a CIA próbálja meg befolyásolni

2022. november 23. 17:28

Azoknak a segítségével, akik az Egyesült államok deep state-jéhez és titkosszolgálataihoz vannak bekötve.

2022. november 23. 17:28
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Kint van a titkosszolgálati jelentés néhány részlete, alább elolvashatják. És most már leszögezhetjük: igen, a magyarországi belpolitikát és a magyarországi választásokat a CIA próbálja meg befolyásolni. Azoknak a segítségével, akik nem a hazájukhoz (az nincs is nekik), hanem az Egyesült államok deep state-jéhez és titkosszolgálataihoz vannak bekötve.”

 

BRÉKING: Feloldották a baloldal külföldi finanszírozásáról szóló első jelentés titkosítását, eddig nem ismert részletek derültek ki

Részben feloldották a titkosítást a baloldal kampányát is szolgáló külföldi pénzekről szóló jelentésről. Az iratból kiderül, hogy a külföldi pénzek összege a három milliárd forintot is meghaladhatta. A Nemzeti Információs Központ állítása szerint egyértelmű kapcsolatok mutathatók ki az Action for Democracy és az Egyesült Államok kormányzata között.

 

Nemzetbiztonsági szakértő: visszamenőlegesen is fel kell tárni, milyen külföldi beavatkozási kísérletek történtek a választásokba

Abszolút indokolt, hogy ezek az információk napvilágra kerüljenek, a magyar közvéleménynek joga van megtudni, hogyan próbáltak beavatkozni a 2022-es országgyűlési választásba külföldről - nyilatkozta a Mandinernek Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója annak kapcsán, hogy elkészült és valószínűleg nyilvánosságra is kerül a baloldal kampányfinanszírozásáról készült titkosszolgálati jelentés.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovtib
2022. november 24. 10:45
Mit csodálkozunk? Igen az orosz titkosszolgálat, az amerikai stb befolyásolni próbálja a magyar választásokat és még számtalan választást. A magyar meg a romániait stb választásokat. Az egyiknek több a másoknak kevesebb a lehetősége, de teszi a dolgát a magyarral együtt. Ez így volt amióta a világ létezik. Így is lesz. Az "elhárítás" pedig ellene dolgozik. Ezen lehet bosszankodni, felfedezni a spanyol viaszt stb. Amúgy feltűnően sok orosz titkosügynök dolgozik most nálunk. Ez nem probléma csak az amerikai? Szerintem mindkettőnek ugyanaz a célja, tehát magyar szempontból mindketővel van dolgunk. Vagy legalábbis kéne, hogy legyen. Vagy csak azzal van baj, amelyik nem a fidesz szekerét tolja?
Belakiss
2022. november 24. 08:28
Zsótti, mi van a chemtrail-lel? Téged is szórnak?
Ekeke
2022. november 24. 02:34
"A magyarországi belpolitikát és a magyarországi választásokat a CIA próbálja meg befolyásolni" És ez valami újdonság? mark palmer után 35 évvel? 10 évvel gati forgatókönyvei után? https://hvg.hu/itthon/20120111_charles_gati_orban thomas melia, goodfriend, bitó szalon, victoria nuland? Tisztában vannak hogy egy kijev-majdani puccsot egy Békemenet miatt fújtak le , halasztottak el? Azt (sem) tudják hogy a főpolgármester és adjutánsai többet vannak a Szabadság-téren mint a városházán? Feltette valaki a kérdést (és meg is válaszolta) hogy a political capital és egyéb hasonszőrűeket miből finanszírozzák? Jó reggelt, Hófehérkék, tetszenek ébredezni?
WLaci
2022. november 24. 01:04
Ahogy a világot egy hígmagyar fos elképzeli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!