Ceglédi Zoltán értékelése egyszerűen tökéletes

2022. november 24. 16:49

Elmegy az Európai Bizottság meg az Európai Parlament az anyja keservébe.

2022. november 24. 16:49
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Semmit sem kell hozzátenni. Ceglédi Zoltán értékelése egyszerűen tökéletes. Úgyhogy én azért annyit mégis hozzáteszek -az emberséges közbeszéd jegyében-, hogy elmegy az Európai Bizottság meg az Európai Parlament az anyja keservébe. Az első sorban Daniel Freund vonul, körülötte az összes »magyar« ellenzéki képviselő...”

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemox
2022. november 27. 07:34
Az emberek aljas alaptalan vádakat emlegetnek. Itt konkrétan miről van szó? Mert amikor én a kormány ellen felhozott vádakról kérdezek embereket, akkor először tagadják azokat, aztán amikor bizonyítékokat hozok, akkor átváltanak "mert jól is van az úgy", "bezzek más EUs országokban", és "de a gyurcsány rosszabb volt" ra. Ezeket én nem tagadom. Gyurcsány tényleg egy véglény, és az ország történelmi szégyene, más EUs országokban is van egyik másik dolog amit jobban elrontanak nálunk, és lehet hogy vannak olyan dolgok amiben jobb hogy a kormány kicsit a gordiuszi csomót átvágva oldotta meg a dolgokat. De akkor a vádak nem alaptalanok. Vagy?
Malo kingi
2022. november 26. 10:01
Legjobb védekezés a támadás! Nem rögtön a kilépést kell szorgalmaz. Azokat kell kirakni az Unióból akiknek nem felel meg így. Lépjenek ki és alakítsanak valami mást!
Sabotage
2022. november 26. 02:22
Zsolti, te is az első sorban szoktál vonulni a birka menetén, szarosszájú fekély!!!!
Pelso j.
2022. november 25. 14:24
Zsolti, jelenleg az van, hogy olyan szervezetek, mint az EP és EB felmosták veletek a padlót. A feladat az ország érdekének képviselete lett volna, nem az olcsó arcoskodás és üzengetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!