A fogtündér hisztizik, amiért Orbán nem akar 18 milliárd eurót hitelezni Zselének

2022. november 12. 20:27

Szombati Twitter-bejegyzésében Guy Verhofstadt már azt követeli, hogy Orbán Viktor és Magyarország hagyja el az Európai Uniót.

2022. november 12. 20:27
null
BalFake News
Facebook

„A Fogtündér hisztizik, amiért Orbán nem akar 18 milliárd eurót hitelezni (odaadni) Zselének az európai adófizetők pénzéből...

Szombati Twitter-bejegyzésében Guy Verhofstadt már azt követeli, hogy Orbán Viktor és Magyarország hagyja el az Európai Uniót, az ország helyére pedig Ukrajna lépjen be Volodimir Zelenszkij elnök vezetésével.”

 

Guy Verhofstadt: Jobban járunk, ha Orbán elhagyja az Uniót, helyette pedig Zelenszkij csatlakozik

„A zsarolás Orbán cinikus és vakmerő játéka, mert hagytuk, hogy megússza" - fogalmazott a liberális EP-képviselő. Guy Verhofstadt, liberális EP-képviselőtől már megszokhattuk, hogy keresetlen szavakkal illeti hazánkat és heti szinten számtalan posztjában kritizálja Magyarországot. Most azonban szintet lépett, már azt követeli, hogy Orbán Viktor és Magyarország hagyja el az Európai Uniót, helyettünk pedig lépjenek be az ukránok Zelenszkij vezetésével.

 

Nyitókép: Twitter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. november 14. 06:11
"Szombati Twitter-bejegyzésében Guy Verhofstadt már azt követeli, hogy Orbán Viktor és Magyarország hagyja el az Európai Uniót." Ez jogos követelés! -ennek muszáj engedni! -csak a szélsőséges elemek működnek együtt a család és nemzetellenes, Európa-ellenes globalista Brüsszellel! Brüsszel genderei megerőszakolják Európát! A zsidó-liberális téboly cunamija életveszélyes!
Innogreen23
2022. november 14. 05:30
Én azt hiszem, hogy ennél a Guy gyereknél végleg kezd elhatalmasodni az elmebaj. Talán nem a közéletben, hanem egy zárt osztályon lenne a helye. (Több más társával egyetemben)
Bátya62
2022. november 13. 19:25
A nagyobb baj az újabb hitelfelvétel. -Bajba vagytok EU a Covid miatt adunk nektek hitelt... -Adunk mi nektek hitelt, hogy segítsetek Ukrajnának.... -Adunk nektek hitelt, hogy túléljétek a recessziót meg az inflációt... meg a klímaválságot... meg a karácsonyt.... - Mi van, mit ugráltok kis köcsögök? Ti tartoztok nem mi, pofátokat befogjátok, azt csinálok amit mi mondunk!
Ólat a trolloknak
2022. november 13. 18:09
Hát indítsa el a kizárási procedúrát :-DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!