Azért ez már tényleg a legalja!

2022. november 30. 12:09

Titkos hangfelvételt akart készíteni egy fideszes EP-képviselő munkatársa a tanár-diák delegáció brüsszeli tanácskozásáról.

2022. november 30. 12:09
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Az elmúlt két napban Dobrev Klára meghívására, az S&D-frakció szervezésében fontos delegáció érkezett Brüsszelbe: a csoport tagjai között a pedagógus szakszervezetek vezetői mellett több olyan tanár és diák is helyet kapott, akik az elmúlt időszakban aktívan kiálltak és tüntettek a jogaikért. A csoport az Európai Bizottság illetékes döntéshozói mellett az Európai Parlament fontos képviselőivel is találkoztak; a programok szervezéséből jómagam és brüsszeli kollégáim is kivették a részüket.

Tegnap az Európai Parlamentben egy, a belső nyilvánosságban meghirdetett találkozót szerveztünk a számukra, ahol EP-képviselőkkel és az EP szakértőivel osztották meg tapasztalataikat, élményeiket és érzéseiket a magyarországi közoktatás problémáival, a pedagógusok tarthatatlan helyzetével, illetve a kiállásukat követő megfélemlítő, ellehetetlenítő fideszes lépésekkel kapcsolatban. A diákok kifejezett kérése volt a teremben, hogy - tartva a hazai retorziók folytatásától - bár a beszélgetésük tartalma sajtónyilvános, az elhangzottakat

ne rögzítsék, róluk fotó- vagy más felvétel ne készüljön a teremben;

ezt többször egyértelművé is tették. (Milyen végtelenül szomorú egyébként, hogy a fiatalok ennek szükségét érezték a hatalom túlkapásainak kivédése érdekében, de mint hamar kiderült: egyáltalán nem indokolatlanul)

A találkozó során ugyanis a véletlennek köszönhetően derült ki, hogy Bocskor Andrea fideszes EP-képviselő egyik munkatársa a hallgatóság között megbújva - nyilvánvalóan felettese utasítását követve - a kérés ellenére titokban hangfelvételt készít az elhangzottakról és részletesen le is jegyzeteli, hogy a csoport tagjai közül ki és mit osztott meg a brüsszeli beszélgetésen. Miután a fideszes munkatárs lebukott, a szervezők a jogtalanul készített hangfelvétel törlésére kérték még a helyszínen - ennek ő eleget is tett.”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sclerotic
2022. december 02. 08:11
A balliberális oldal kétségbeesetten kapaszkodik mindenbe, mint az a bizonyos fuldokló... Legközelebb kiket visznek Brüsszelbe? Melyik elégedetlen csoportot? Mindig lesznek elégedetlen szegmensei a társadalomnak! Érdekes, hogy a többségük a "muciológia" hívei közül kerül ki. A becsületesen dolgozó és ezért megbecsült emberek nem nyafiznak Brüsszelben! Azért (is!) áll a valódi szociáldemokrácia képviselete jelenleg Magyarországon siralmasan, mert a magukat "baloldalinak" nevező pártok nem a valódi szociáldemokrácia érdekében dolgoznak! Sem Magyarországon, sem az EU-ban!
szürkeSzarvas
2022. december 01. 17:52
Ujhülye-a hazaárulasban is a legalja. A Klein családnak "mutatja magát"-ahogy a fociban mondják..
Tobit
2022. december 01. 09:48
Nagyon jó hogy ezt Újhelyi István megírta. Ez öngól. Így biztosan lehet tudni hogy amit a baloldali , és a nyugati balliberális média írni fog az eleve szemenszedett hazugság lesz, mivel az igazat törőltették, és a Magyarország elleni hazaáruló tevékenységük is titokban marad.
Mintaszkitap
2022. december 01. 07:19
50 évre titkosítva! Nem tartozik senkire, mit hazudoznak Klára úrék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!