Lakatos Márk és Jakab Péter után a jobboldali sajtó is kezd beleszállni Majkába

2022. november 21. 19:44

Hagyjátok abba!

2022. november 21. 19:44
null
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

„Lakatos Márk és Jakab Péter után a jobboldali sajtó is kezd beleszállni Majkába.

Hagyjátok abba!

Én egy olyan országba akarok élni, ahol Majka következmények nélkül eljátszhatja azt, hogy ő egy nem ilyenben él.

Majka nem forradalmár, Majka egy zenei populista, aki ügyesen csinálja, amit csinál. Nem is értem, hogy miért nem engeditek, hogy azok kritizálják, akiknek hízelegni próbált. Tényleg véleménycikkekkel kell bizonygatni, hogy Majka haszonélvezője volt az Andy féle tv2-nek, meg fel kell emlegetni a kapcsolatait? Ne már!

Majka olyan közéleti szövegeket ír, mint a Children Of Distance szerelmes számokat. Közhelyáradat.

Idézek: ”nem lovagolunk medvén, hanem kilőjük a faszba” persze arra nincs válasza, hogy hogyan lövi ki azt a medvét. Ez kb. a szépségkirálynők: “legyen világbéke” színvonala. Ilyen kocsmapolitikára nem is szabadna érdemben reagálni. De mondok mást. Keressen tetszőlegesen bárki egy sort a dalból, és aztán ellenőrizze le, hogy bármelyik HVG vagy Telex cikk kommentjeiből, random összerakható. Ez utóbbi pedig méginkább amellett szól, hogy hagyjátok békén Majorost. Hiszen a csávó egy áldozat.

Ahogy a COVID idején, meg a háború kitörése idején, úgy most is csont nélkül nyeli be, amit a telexes barátai írnak, meg amit Czutor Zoli kommentel ide-oda. Most például azt, hogy majd most bukik meg. Hát hogyne frusztrálná az ilyen írások tömkelege.

Majkánk ott ül a diplomata útlevelével a zsebében a fóti luxus lakóparkban, és arra gondol, hogy vele vajon mi lesz, ha eljön a bukás. A fóbiájától presszionálva lépéskényszerbe került és lépett. Így ő már tiszta. Ő mindig is forradalmár volt. Sőt már előtte is. Így már mindene tiszta. Tudatában volt, hogy úgyse meri senki jobbról kritizálni, hiszen Majka ma egy olyan páholy tagja, amiről azt hazudja, hogy ellene harcol. Balról meg nem sokan fogják, hiszen oda most nyalt vissza. Erre most sorra rondítanak bele innen-onnan. Nem kell!

El a kezekkel a fóti hőstől és inkább élvezzétek a dalt zeneileg. A Tokio Hoteles csávó amúgy hatalmasat énekelt.”

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
technostation
2022. november 22. 19:36
Majka elfelejtette honnan jött,mikor a való világban együtt jakuzizott a Dopemennel és pitizett neki,hogy csináljon belöle valakit!Emlékeztek rá?
Alcofrybas
2022. november 22. 12:21
„Én egy olyan országba akarok élni, ahol Majka következmények nélkül eljátszhatja azt, hogy ő egy nem ilyenben él.” Én egy olyan országban akarok élni, ahol nincsenek Majkák, és senki sem kíváncsi még csak hasonlóra sem, ahol nincsenek whiggák, se elniggeresedett cigányok, se elcigányosodott niggerek, és ahol következmények nélkül eljátszhatom azt, hogy egy nem ilyenben élek.
DINO54
2022. november 22. 10:47
Robi! Ne ezzel a gyökérrel foglalkozz! Hagyd ezt puzsirra!
Gögl
2022. november 22. 10:43
Lajka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!