Néhány mondat a politikai törpeségről

2022. október 04. 13:54

Néhányan body shaminget kiáltanak, mintha nem tudnák, a DK elnöke a miniszterelnök politikai kisszerűségéről beszél.

2022. október 04. 13:54
null
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Facebook

„Néhányan elkezdtek aggódni, hogy Gyurcsány Ferenc ma Orbán Viktor törpeségéről posztolt. Body Shaming-et kiáltanak, mintha nem tudnák, hogy a DK elnöke a miniszterelnök politikai, végső soron történelmi kisszerűségéről, kártékonyságáról, teljesítményének törpeségéről beszél.

Mert adott egy ember, aki nagyhatalmi ambíciókról álmodott, aki úgy gondolta, hogy befolyásolja a világot, azt ígérte, hogy felemeli a nemzetét, és nevét aranykorként őrzi meg az utókor.

Ehhez képest felszámolta a demokráciát, a parlamentarizmust, a sajtószabadságot, a jogállamot, tönkretette nemzetközi kapcsolatainkat, megvetett országgá tette hazánkat a nehezen kivívott szövetségi rendszerekben. Milliók szegényedtek el, elfogy a benzin, a rezsit már szazezrek nem tudják kifizetni. Rekordon az államadósság, a költségvetés hiánya, a forint árfolyama összeomlott, ahogy az oktatás, az egészségügy, a szociális rendszer is.

De lett helyette lopás, felfüggesztett uniós pénzek, gyűlöletkeltés és örökös harc mindenki ellen, aki nem osztja a Fidesz aznapi véleményét.

Teljhatalommal felruháztatva tönkretenni egy országot törpe teljesítmény. Már a jelenben is, de az utókor is így fogja megítélni Orbán Viktor munkásságát.

Erről szól Gyurcsány Ferenc posztja. Semmi másról.

De erről nagyon.”

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2022. október 06. 00:01
Recskazsolti, te ne foglalkozz ilyen témákkal, ez neked magas. Neked a kis csutkát kéne rángatni - hátha megnő rendes méretűre.
tapir32
2022. október 05. 23:12
Gyurcsánynál kisszerűbbet nehéz még elképzelni is. Talán a Dobrev és a Gréczy vannak versenyben. Gyurcsány erkölcsi érzék nélkül, ripacskodva, gátlástalanul hazudik. Ez, egy defekt állapot. Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan az aki, nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. "...elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. . . . Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. ....És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. .... Ennyi tehetségünk van gyerekek. .... Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá képesek. Ha belegebedünk, akkor sem. " Gyurcsány F. már bizonyította az alkalmatlanságát. Akik, egy ilyen alakkal egy gyékényen árulnak, azoknak ugyan olyan rohadt a portékája, mint az övé. Aki kutyával fekszik, bolhával kel.
Krupp Skya
2022. október 05. 17:23
Én igazat adok Pornó Zsoltinak, nehogy már a nőnek is jólegyen, inkább kiveri. Erről jutott eszembe az a nagyon aranyos kis vicc, amikor a parasztbácsi keféli a feleségét. Egy idő után elkezd alatta mozogni a felesége, megáll a parasztbácsi a keféléssel és megkérdezi: -Mama, most én baszok, vagy te baszol? .
Rocktoberi
2022. október 05. 05:23
Bután hazudsz, rejszfűrer. Történelmi törpe. Meg egyébként is. Az meg különösen mulatságos, hogy azok pofáznak törpeségről akik 2006 ősze minden választást csúfosan elbuktak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!