Ejnye, Gyurcsány!

2022. október 04. 13:04

Nem szeretem, ha valakinek a testi hibáin, fogyatékosságain, kinézetén gúnyolódnak.

2022. október 04. 13:04
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„EJNYE, GYURCSÁNY!

Nem szeretem, ha valakinek a testi hibáin, fogyatékosságain, kinézetén gúnyolódnak – akkor sem, ha a célpontban Magyarország jelenlegi kormányfője áll és akkor sem, ha a gúnyolódást most éppen Magyarország volt miniszterelnöke végzi.”

Kép forrása: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. október 05. 15:21
Éljen a reggeli sztrájk! Éljenek a diakok....ők mennyire más univerzumban élnek, mint ezek a megkeseredett, buta, tanárellenes, mindenkiellenes és mindentől elzárkózó rezsimfenntartók és rezsimnyaloncok.... O1G, takarodj!
NiewiederGyurcsány
2022. október 05. 04:44
Nem igen találok már jelzőket erre a kisiklott életű embernek a jellemének ábrázolására! Egy biztos, a Kun Béla nagyságában beilleszkedő hazaárulót már régen ki kellett volna végezni!
Vad Virág
2022. október 05. 04:20
Az a bajom a legutóbbi gyurcsányi jelzővel, hogy ők úgy általában a balosok - libernyákok,zöldek és a többi - magukat, mint a tisztesség, az emberi méltóság és a többi...megjelöléssel illetik. Pedig nem!
Korrupt Kornél
2022. október 04. 20:00
Csakhogy a libernyákok nem tudnak mást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!