Nem kizárható a belső orosz munka a Krími híd felrobbantásánál

2022. október 08. 13:13

A háborús párt nem elégedett Putyinnal, és ezzel a megalázó akcióval sarkallná tettre?

2022. október 08. 13:13
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Mire megírtam az előzőt (és ez most üti is azt), kaptam egy telefont az egyik legmegbízhatóbb nyugati forrásomtól, hogy jelek utalnak rá, hogy nem a teherautó robbanása okozta a hídelemek összeomlását, hanem alá volt aknázva a közúti rész.

Nos, ha ez igaz (és jobban megnézve a rombolást lehet benne valami) akkor nem kizárható a belső orosz munka, hiszen aláaknázni a hidat ukrán részről hihetetlenül nehéz lenne.Miért, mi a racionalitás? A kolléga szerint a háborús párt nem elégedett Putyinnal (ezt tudjuk már hónapok óta), és ezzel a megalázó akcióval sarkallná tettre. Nem tudom kizárni ezt sem. Ez a háború köde.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. október 09. 10:27
Hogy a francba lett volna aláaknázva? Miért csinálna az orosz ilyet??? Demkót rendszeresen felültetik mindenféle hülyeséggel. Vagy drónnal vitték oda a bombát vagy a vonatra szerelték (éppen az üzemanyagszállító szerelvénynél robbant fel) . A teherautós megoldás is kizárható, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki erre vállalkozna, persze tudtán kívül bárki vihette teherautón is.
skin777
2022. október 09. 09:37
Érdekes egy háború ez. Az ukránok a saját lakótelepeiket,erőműveiket és egyéb épületeket rakétázzák az oroszok meg a saját gázvezetéküket, hídjukat. Legalábbis a saját propagandájuk szerint. Néha elgondolkodom, hogy mennyire vagyunk előrébb ezzel a fene nagy információ gazdagsággal mint egy középkori paraszt aki egy héten egyszer meghalgatta a téren a kisdobost a királyi hírekkel.
Fila2020
2022. október 09. 07:56
Sok lehetőség van arra, hogy ki tette, de az nagy pontossággal megállapítható, hogy miként tette. Ebből majd sokminden következik.
lofejazagyban
2022. október 09. 02:14
hát öcsém, fájdalmas vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!