Brazíliában Lula sikeresen kampányolt a szokásos balos, kommunista baromságokkal

2022. október 31. 14:47

Én még bízom a katonai puccsban, máskülönben Brazíliának vége.

2022. október 31. 14:47
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Facebook

„Brazíliában Lula sikeresen kampányolt a szokásos balos, kommunista baromságokkal, hogy majd mindent és ingyen kapnak a szegények. Nem csoda, hogy észak a vérvörös, ott élnek a legtöbben.

Hogy mennyire és mire jó a demokrácia, azt döntse el mindenki saját maga.

Én még bízom a katonai puccsban, máskülönben Brazíliának vége.”

Nyitókép: Lula Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peterk19
2022. november 01. 09:22
Azért valljuk be, kicsit elinflálódott már ez az "XY országnak most van vége" mondás minden egyes alkalommal, amikor egy választáson nem az nyer, aki az illetőnek szimpatikus.
Ferenc88
2022. november 01. 07:53
Ábika! Menjél el egy tanyára gazdálkodni. Azt mondtad az elszabadult hajóágyúban, hogy az a vágyad. Valóban mindannyian jobban járnánk, ha valóban ezt csinálnád, ahelyett, hogy a hülyeségeidet ide okádod.
BőröndÖdön
2022. október 31. 21:16
Ábel,menj oda harcolni! Idióta.
toyoda
2022. október 31. 20:03
Ha valaki azt hiszi, hogy a dél-amerikai baloldal = az európaival vagy az ázsiaival az egy barom. Egy törésvonal van a világban és ez az angolszász és a többiek. Az politikai oldal itt nem számit. Sokan unják már ezt az angol felsőbbrendüséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!