Kiállunk Pankotai Lili mellett

2022. október 24. 16:33

Nyílt levél Nyisztor Zsoltnak, a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium igazgatójának.

2022. október 24. 16:33
null
Molnár Áron „noÁr”
Facebook

„Nyisztor Zsolt!

Én kértem föl Pankotai Lilit arra, hogy október 23-án az ADOM Diákmozgalom több mint 80.000 főt számláló tüntetésén slammelje el a »JÖVŐ« című slamjét. Ez a slam 6 hónapja fent van a youtube-on. Szerencsére eljutott hozzám.

Ez a slam bizonyítja a jövő generációjának bátorságát, tántoríthatatlanságát és dühét. Nem, nem a káromkodások miatt. A káromkodás az eszköz, amivel aláhúzzuk a mondandónkat. (Bayer Zsolt írásai és megnyilvánulásai után hadd ne kelljen több szót ejtenem a káromkodásokról)

Itt a tartalom a fontos.

Egy generáció megállíthatatlanul küzd az oktatás, a pedagógusok és a saját jövőjükért.

Lili élt a szabad véleménynyilvánítás jogával. Pont. Ha ezért retorzió éri, akkor számoljon velünk. Mert nem fogjuk némán nézni.

Zsolt, mégis milyen alapon határolódik el az iskola? Lili az iskoláját képviselte október 23-án? Nem. Az iskolájában mondta ezt el? Nem.

Ön így fogalmaz:

»Tiszteletben tartjuk a szabad véleménynyilvánítás jogát, ellenben elhatárolódunk.«

Mégis mitől határolódik el? Ön szerint nem omlott össze az oktatási rendszer? Ön szerint a pedagógusok bére megfelelő? Ön szerint nem felháborító, hogyha valaki kritikus hangot üt meg a kormánnyal szemben, az azonnal karaktergyilkosság áldozata lesz a kormánymédia által?

Ön így fogalmaz:

»Messzemenően elutasítjuk annak(a slam-nek) minden, a keresztény értékekkel össze nem egyeztethető tartalmát és narratíváját.«

Ön elutasította nyilvánosan, amikor Szájer József szexbotrányba keveredett? Elutasította nyilvánosan, mikor Kaleta Gábornál 19 ezer gyermekpornográf képet találtak? Elhatárolódott, mikor Borkai Zsolt egy jachton vett részt egy orgián? Ők mind a keresztény konzervatív értékrend pusztítói. Tilos összekeverni őket a kereszténységgel, tőlük valóban el lehet határolódni. De egy érettségiző diáktól, aki élt a szabad véleménynyilvánítás jogával elhatárolódni?

Arányos ez?

A noÁr Mozgalom minden tagja teljes mellszélességgel kiáll Pankotai Lili mellett és mindent meg fogunk tenni, hogy be tudja fejezni a gimnáziumi tanulmányait.

Lili nem maradt csendben, használta a hangját, kiállt az oktatásért, a jövőért azokkal szemben, akik csendre akarták inteni. Kiállt azokkal szemben, akik azt akarják elérni, hogy féljünk használni a hangunkat!

Nem maradunk csendben! És Zsolt »ha el sem hiszi, a fiatalok a jelen és a kibaszott jövő.«

 

Előttem az utódom: Nagy Blanka levelet írt a diáktüntetésen trágárkodó tanulónak

Korábban beszámoltunk róla , hogy a tanártüntetésnek induló, aztán baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során egy pécsi végzős gimnazista, Pánkotai Lili egy slam poetry-re emlékeztető „művet" adott elő. Olyan magvas gondolatokkal tűzdelte az előadását, mint: „a faszomat bele az ideológiákba" vagy „azt hiszed ki tudod törölni a gondolkodást? A faszt!".

Nyitókép: noÁr Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civilvilmos
2022. október 26. 23:09
(Egy kis segítség a talány értelmezéséhez: kenyér: cipó dió: golyó)
civilvilmos
2022. október 26. 23:01
noÁr adott egy mikrofont, teret keskeny erednek, idióta lány... No, árad ott egy mikro font, te retkes! Kenyered neki dió? Talány.
ykzsmed
2022. október 25. 20:01
NOÁR link vagy mint a fradikolbász! jellegzetes judeobolsevik bértollnoki szöveged azonos gyurcsány EU-s költségvetésének magyarázatával! Szájer József , Kaleta Gábor, Borkai Zsolt közül egyik sem volt a pécsi ciszter gimi tanulója cselekménye alatt!
sallaz
2022. október 25. 13:28
Ha cafka-mód beszél, cafka -mód fogják kezelni, azaz ha beállt a madámhoz ne csodálkozzon ha ... Szóval ez a hajó már elment, Noár fiú tönkre tette az akcióval a leányzót. Örülhet ha majd az eljövendő interjúin nem emlékeznek a "fellépésére"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!