Előttem az utódom: Nagy Blanka levelet írt a diáktüntetésen trágárkodó tanulónak

2022. október 24. 14:41

Példamesét írt Pankotai Lilinek az Áder Jánost „bajszos fasz”-nak nevező a momentumot és a DK-t is megjárt baloldali aktivista.

2022. október 24. 14:41
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy a tanártüntetésnek induló, aztán baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során egy pécsi végzős gimnazista, Pankotai Lili egy slam poetry-re emlékeztető „művet” adott elő. Olyan magvas gondolatokkal tűzdelte az előadását, mint: „a faszomat bele az ideológiákba” vagy „azt hiszed ki tudod törölni a gondolkodást? A faszt!”.

Azóta már gimnáziuma is elhatárolódott a diáktól. A felszólalásról ezt írták: „Messzemenően elutasítjuk annak minden, a keresztény értékekkel össze nem egyeztethető tartalmát és narratíváját” – fogalmazott Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium igazgatója.

Emlékezetes: a momentumot és a DK-t is megjárt baloldali aktivista, először 2018-ban került a közbeszéd középpontjába, amikor egy kecskeméti tüntetésen nyomdafestéket nem tűrő stílusban szólalt fel:

„Üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát” – mondta Nagy Blanka.

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2022. október 25. 22:04
Így teszik tönkre a nők becsületét a nők. Nem áll jól, ha egy nő trágárkodik, csúnyán beszél. Mire jó egy trágárkodó, csúnyán beszélő nő ? Kinek kell egy ilyen nő ?
Lord Vader
2022. október 25. 10:59
Most komoly? Az efféle idióta picsákra van igény?
janoska12
2022. október 25. 08:12
Mind.. A.. Keto.. Gyenge elmelyu.. No
NagyÖreg
2022. október 25. 07:29
Remélem ez a sokat próbált kis ribi otthon is hasonló stílusban tárgyal anyukájával, testvéreivel! De az is lehet náluk megszokott ez a lmbtq stílus! Lehet így kér enni! Adjál f@sz, f@szt. A fentiek szerint a lány és társai baloldal jövő képe, büszkesége!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!