Itt a fordulat: az RTL Klub iszonyú keményen megbüntette Vadon Janit

2022. október 22. 10:10

Most egy ideig neki kell szolgálnia a dzsungeles műsorban a táborlakókat. Ebből majd tanul.

2022. október 22. 10:10
null
Kemenes Tamás
Mandiner

„Megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit.”
(Részlet a Tampax egyik reklámjából)

 

Balázsékból nekem a röhögésük maradt meg leginkább, az valahogy mindent elárul. A sietősnek mondható kis döcögés benne, egyszerre a mélyben és a felületen, mikor egy pillanatra mintha rásütne a Nap, valamilyen Nap, hogy most jó, most nagyon jó itt nekünk, de azért nincsen túl sok időnk, ahogy a többieknek se volt azokon a zord és hegyes sziklákon az Oroszlánkirályban.

Olyan röhögés ez, ami csak százharminc centiméteres gyönge testek, gátlásos kislányok és kolumbiai kisfiúk és sérült antilopok tájékán képződik meg,

mert ő így szereti, így jó neki, a kiszolgáltatottság közelében érzi otthonosan magát,

és véletlenül se valamely igazán éles helyzetben. Sőt az ilyen alkat a szemre tehetetlen áldozat körül is biztosra megy – még egyszer rákérdez a műsorszerkesztőnél, hogy tényleg nem tud-e magyarul az a dagi kis surmó ott a sarokban, meg van-e kötözve rendesen, nem fog-e elkezdeni ficánkolni azzal a szép ütőerével, kimenni a fogak közül és a képből és az adásmenetből amatőr módon stb.

Elbűvölő típusról beszélünk tehát, ez világos – a fő baj azonban máshol van. Hiszen annyi minden tenyészik a világon, nem csak illatos dolgok, némelyiket bő vízzel le is öblítjük, vagyis

nyilván Vadonnak is el kell férnie valahol, ha kicsit összehúzza magát.

Nem, a fő probléma ennél sokkal brutálisabb és szívósabb, egy napja mutatkozott meg újra teljes harci díszben, RTL Klubnak hívják, és Sebestyén Balázs száján keresztül az alábbiakat sikerült kiadnia magából:

„Bemész a táborba, és te leszel az, aki ma kitakarítod a budijukat. Kiviszed a kakit, eltemeted, felmosod a latrinát, rendet raksz, beágyazol nekik és szolgálod őket egy ideig. Ez a büntetésed. Be kell menned a táborba és szólnod kell, hogy te most elkövettél egy bűnt és jöttél takarítani. Úgyhogy ez a büntetés.”

Értjük, remélem.

Szóval a műsor hangulatától, nevezetes izgalmaitól és perisztaltikus egyebeitől milliméternyit se távolodva, sőt azokat tovább fokozva „büntetik” meg Vadon Jánost – aki tehát a kolumbiai kisgyerek nyilvános szétalázása után is

csinálhatja tovább pontosan ugyanazt, mint amit korábban,

csak mostantól a mikrofon és a valagnyi pénz mellett valami céges vödör is ott lesz a kezében. Új íz a Maggitól.

Jó étvágyat kívánok!

(Nyitókép: képernyőfotó)

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreeEurope
2022. október 24. 16:15
Az egész egy megrendezett botrány, hogy feldobják a műsort.
Vakfolt
2022. október 24. 15:37
Jánosra kéne sapka, hogy ne fázzon az a fasz feje. Ársapka.
Backstab
2022. október 23. 16:37
Mi? Csak meg bunteti? Rugja ki! Mi a fasznak egy antiszemita a musorban.
Phm045
2022. október 23. 13:43
Ez büntetetés?????? Az lett volna a büntetés, ha 5 évig ganajt lapátol valamekyik állattenyésztő telepen......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!