Minden tiszteletem azoké a kukásoké, akik kiállnak most a béremelésért!

2022. október 05. 17:13

Ma nem csak a pedagógusok sztrájkolnak!

2022. október 05. 17:13
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Ma nem csak a pedagógusok sztrájkolnak! Minden tiszteletem azoké a kukásoké akik kiállnak most a béremelésért! Nyilván az a 15%-os béremelés amit idén kaptak ebben az inflációs környezetben már szertefoszlott! Jogos a követelésük!

Ez a következménye annak, ha a kormányzat egy megélhetési, lakhatási és energiaválság közepén nem segít a rászorulóknak, és emellett még kivérezteti az önkormányzatokat is!

Ez a következménye annak a lefelé tartó bérversenynek amire a kormány a gazdaságpolitikáját építi! Ahol a magyar versenyképességet az olcsó bérekre, és legyengített munkavállalói jogokra építi!

A főváros idén minden iparűzési adóból beérkező, tervezett feletti bevételét béremelésre költötte, ideje lenne, hogy a kormány legalább a minimum adósságot megfizesse a fővárosnak, és az állami Kukaholding kifizesse azt a pénzt a budapestieknek, amivel tartozik a fővárosi köztisztasági cégnek, hogy a cég tudjon értelmes fizetést emelni a fővárosban!”

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2022. október 06. 10:37
Hát nem tudom? Az ATV-be telefonált egy nyugdíjas tanár, hogy mekkora a felelőssége a tanároknak és milyen nagy következménye van annak, ha rosszul végzik a munkájukat. A következményt látom, ha a kukások nem viszik el a szemetet.
teljesenertelmetlen
2022. október 06. 07:54
Majd ha az EU az utolsó fillérig kifizeti, ami Magyarországnak jár, akkor kaptok pénzt. Addig egy fillért se! Ki kell őket éheztetni, hogy a végén ők könyörögjenek az EU-nak pénzért.
néhai Ch.Pilot
2022. október 06. 02:49
Jámbor Kérődző! Le vagy maradva egy brossúrával. Nem kukás sztrájk van, hanem a Főváűrosi Önkorámnyzat légy-legelőket hoz létre a város területén, azért nem szállítják el a szemetet. A méhek után a legyek is interpelláltak, hogy micsoda dolog, hogy nekik nincs deklarált legelőjük, a méheknek meg van. És a demokratikus városvezetés igazat adott nekik. :-D
FAdamus
2022. október 06. 01:18
Na jól van, mindenki szeretne fizetésemelést kapni, de rájöhetnének, hogy a világ nem ilyen egyszerűen működik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!