Tóta W.: II. Erzsébet egy totálisan jelentéktelen alak

2022. szeptember 08. 22:35

A HVG publicistája a brit királynő halálának alkalmából felelevenítette három hónappal ezelőtti cikkét, melyben olyanokat írt, hogy sajnálatos fekély a brit monarchia a Nyugat testén.

2022. szeptember 08. 22:35
null

Nem hagyta szó nélkül Tóta W. Árpád sem, hogy csütörtökön 96 évesen elhunyt II. Erzsébet brit királynő. A HVG publicistája közösségi oldalán osztotta meg három hónappal ezelőtti cikkét, melyben többek között arról ír, hogy „az ünneplésnek, ahogy magának II. Erzsébetnek,

Az újságíró szerint a most meghalt királynő hetven évvel ezelőtt lépett trónra „ez az asszony, hogy aztán hetven évig ne csináljon semmi említésre méltót”. Ezek után azt írta, „jól van az úgy, hogy II. Erzsébet egy totálisan jelentéktelen alak”.

– jelentette ki, majd felhánytorgatta, hogy a briteknek milyen sokba került a királyi család eltartása.

Kijelentette, a „nagymama napjai megszámláltattak, az alapvetően szerethető Erzsébet helyébe hamarosan egy király lép, és akkor a királyság létjogosultsága újult erővel vethető fel”. III. Károly királyt – ,aki a cikk írásakor még csak herceg volt – Tóta W. egy „híresen buta és visszataszító alak”-ként jellemezte.

Nyitókép: Blogstar.hu

Összesen 343 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grad
2022. szeptember 10. 13:30
A helyzet az, hogy Tóta W-nek valahol tényleg igaza van. Csak ő még II. Erzsébetnél is sokkalta jelentéktelenebb. Sőt, kifejezetten káros az emberiségnek.
Vukovich Ferenc László
2022. szeptember 10. 08:53
Tóta W. Árpád egy alul művelt, kretén, rosszindulatú szar alak és akkor még finom voltam!
Jinx
2022. szeptember 09. 21:29
Tóta Wesztes Árpád
AnyádSeSzeret
2022. szeptember 09. 20:25
Agyhalott, remélem HVG azért kicsit jegeli emiatt. Vagy legalább angol nagykövetség egy seggberúgást írhatna HVG felé, bár libsi média, szóval nem "szabad".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!