Gelencsér Ferenc nem okos, inkább egy karrierhajhász, abból is a rosszabb fajta

2022. szeptember 13. 11:33

A baloldali térfélen hiányzik a stratégiai tervezés, a hosszú távban gondolkodás.

2022. szeptember 13. 11:33
null
Talabér Krisztián
Facebook

„Ha Gelencsér Ferenc, a Momentum Mozgalom jelenlegi elnöke, korábbi budavári képviselő nem az országos politizálást választja, hanem azt a helyi politizálást folytatja, amire 2019 őszén képviselőként és alpolgármesterként vállalkozott, akkor a Fidesz a vasárnapi időközin nem tudott volna egy újabb szeget verni a baloldal koporsójába, mert nem is tartottak volna választást.

Ez ugyanis egy időközi volt, amelyet azért tartottak, mert Gelencsér Ferenc pozíciója lemondás miatt megüresedett. Törékeny volt a baloldali városvezetés többsége a képviselő-testületben, az időközi választás kockázatát pedig valahogy egyáltalán nem mérték fel. Amikor arról beszélek, hogy a baloldali térfélen hiányzik a stratégiai tervezés, a hosszú távban gondolkodás, akkor pont az ilyen esetekre gondolok. Gelencsér Ferenc tehát nem okos, inkább egy karrierhajhász, abból is a rosszabb fajta.”

Kapcsolódó

Így „támogatta” saját jelöltjét a Momentum elnöke

Gelencsér Ferenc a vasárnapi időközin még Budapesten sem volt. Bővebben...

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. szeptember 13. 21:47
A gondolkodás hiányzik, nem pedig a hosszútáv.
Jooee
2022. szeptember 13. 20:56
Úgyis lehet mondani, hogy egy igazi hülye gyerek. A Momentumban ez nem újdonság, van belőlük egy néhány. Ezek életképtelenek.
Kvasztics Fedor
2022. szeptember 13. 19:47
Ferencvárosban Baranyi Krisztina szívatja ellenzéki támogatóit is, hülyét csinál a testületből. Tudja, hogy bármit megtehet, kénytelenek a sajátjai támogatni, mert egy időközin a Fidesz vinné a polgármesteri széket. Most képzeljük el ezt országosan, kormányzati szinten.
balbako_
2022. szeptember 13. 15:56
Ahol Fegyőr, vagy Cseh az ész színvonal ott ilyenek tenyésznek, mint ez a kis pondró.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!