Oroszországnak és Ukrajnának ideje a békéről tárgyalnia

2022. szeptember 20. 09:09

A folytatódó háború brutális télbe taszítja Európát, miközben Oroszország profitra tesz szert.

2022. szeptember 20. 09:09
null
Shea Bradley-Farrell
The Washington Times

„Ezek a rideg, kemény tények: Oroszország, az európai energiapiacot sarokba szorító ország profitál az Ukrajna elleni háborúból, miközben a Nyugat ellenfelei gazdasági és globális dominanciára tesznek szert.

Az »amerikai külpolitikai héják« és az Európai Unió hasonló gondolkodású ideológusai lehetővé tették az Ukrajna elpusztítására törekvő háborút, miközben annak vezetése művészien pózol a Vogue magazinnak. És most, a háború kilencedik hónapjában az Unió polgárai is hideg sötét télre és olyan harcra készülnek, amelyből egyáltalán nem kértek.

Még ha az ukrán katonák taktikai területi győzelmet is arattak, az orosz hadsereg soha nem fog egyszerűen összepakolni és hazamenni. Az oroszok nem fognak »kilépni« Ukrajnából, mint a Krímből.

 

Oroszország rekordnyereséget termel ebből a háborúból, és a veszteseket a közelgő európai »jégkorszak« képeivel gúnyolja.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Oleh Petraszjuk

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. szeptember 20. 17:10
az USa mindnet megtesz, hogy minel tovabb tartson ez a haboru, ugyhogy...
masikhozzaszolo
2022. szeptember 20. 16:46
Az első hegedűs. Eddig ilyen nem is volt. BÉKE! Gelmederveder szerint ilyen hang nincs is. Pax Americana!
pipa89
2022. szeptember 20. 15:33
Na, ne mondjátok! A tengerentúlon épp ti intéztétek így, most meg mossátok kezeiteket, mint Pilátus! Ááá, ezek teljesen hülyének nézik az embert! Azt hiszitek, hogy lemoshatjátok a gyalázatot, de tévedtek. 108 éve zsákmányoltok, kormányokat döntögettek, raboltok, fosztogattok a demokrácia-export nevében, miközben ez volt az első dolog, amit megszüntettetek az USA-ban, most pedig az EU-ban. Erről az egész színjátékról ennyit.
Totya66
2022. szeptember 20. 13:35
Ki gátolja meg az európai államokat, hogy gázt, szenet, fát, villamos energiát, és alapanyagokat vegyenek az oroszoktól. Hát pont az európai államok. Nem Oroszországnak kell törődni az európai polgárokkal hanem a polgárok által választott vezetőiknek. Tehát rajtuk kérjék számon a nyomorúságukat ne máson.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!