Orbán még most sem cselekszik, amikor baj van

2022. szeptember 08. 16:04

Ugye, milyen más lenne a magyar családok helyzete, ha Orbán nem betonba öntött volna sok ezer milliárdnyi uniós pénzt?

2022. szeptember 08. 16:04
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Így kell ezt!

Átszámítva 34 millió forintos támogatást kap minden flamand család az otthonaik szigetelésére, a fűtési rendszerek korszerűsítésére, vagyis az igazi rezsicsökkentésre.

Ugye, milyen más lenne most a magyar családok helyzete, ha Orbán az elmúlt 12 évben nem betonba öntött volna sok ezer milliárdnyi uniós pénzt, hanem például a családi- és társasházak korszerűsítését támogatja?! De még most sem cselekszik, amikor baj van. Inkább végignézni, hogy magyar családok tízezrei mennek majd tönkre, mert képtelenek lesznek kigazdálkodni a hétszeresére emelt gázárat.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grad
2022. szeptember 10. 23:30
"Ugye, milyen más lenne a magyar családok helyzete, ha..." ti maradtatok volna hatalmon.
madar299
2022. szeptember 10. 19:33
Az eddigi életedben hol dolgoztál ? Mihez értessz ? Miben szereztél gyakorlatot ? A hazaárulás tudod nem szakma , ezért előbb vagy utóbb de utolér az igazságszolgáltatás így vagy úgy . Örökké még nektek sem lesz szerencsétek.
Niki1987.
2022. szeptember 10. 19:13
Szerencsétlen Orbán. Bármit csinál, semmi sem jó... Ha minden pénzt a családokra fordított volna, akkor meg amiatt kötekednének ezek az ökrök.
kozmosz
2022. szeptember 10. 01:06
Betont a picsádba. Fletó majd kicsákányozza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!