Magyarország megkapja, ami megilleti!

2022. szeptember 18. 12:13

Brüsszelben végül csak felülkerekedik a józanság.

2022. szeptember 18. 12:13
null
Fürjes Balázs
Fürjes Balázs
Facebook

„A kormány sikeresen képviselte a nemzeti érdekeket, Brüsszelben végül csak felülkerekedik a józanság. Magyarország megkapja a jogos jussát, az uniós forrásokat. Ehhez pusztán az kell, hogy teljesítsük saját, tárgyalások alapján önként tett vállalásainkat.

Ha a kormány november 19-ig megteszi mindazt, amit saját maga vállalt, amit saját maga ajánlott fel, akkor megkapjuk a minket jogosan megillető uniós források teljes egészét, azaz 100%-át.

Tudjuk, mit vállaltunk szabad elhatározásunkból, meg akarjuk, és meg is fogjuk tenni a szükséges intézkedéseket.

Magyarország pénzénél lesz, megkapja, ami megilleti!”

Kapcsolódó

Megszületett a döntés: november 19-ig adott időt Brüsszel a magyar kormánynak
A Bizottság három magyar operatív program 65 százalékának (összesen 7,5 milliárd eurónyi forrásnak) a befagyasztását javasolta.
Bővebben...

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2022. szeptember 18. 21:17
Fürjes Balázs szerint a teljes összeget megkapjuk? Ugyanis annyi jár. Ha kevesebb lesz a kifizetés, akkor NEM kapjuk meg ami jár.
Pierre
2022. szeptember 18. 19:25
mindig nagy a pofatok, akarmi a fejlemeny.
pemete jakab
2022. szeptember 18. 19:13
"Magyarország megkapja, ami megilleti!" Magyarország az EU-s pénzek által nem lett gazdag ország, de legalább korruptabb.
Lenma360
2022. szeptember 18. 18:01
Nem illeti meg a magyarokat. Lölőt, meg Rogánkát persze megilleti, de az átlag magyart nem fogja. Akkor meg inkább ne is küldjék. Nem, nem vagyok román, se zsidó, se cigány, se náci, se bolsevik, se liberális, sem sorosiszta, sem brüsszelista, sem amerikai báb, sem ufó (mert tudjuk jól hogy ők állnak Biden és az EP háta mögött, és csak azért utaztak idáig a Proxima Centauritól, hogy Magyarországot tönkretegyék), sem ukrán, sem AZOV-os, sem fasiszta, és még az ellenzéki összefogásnak sem vagyok tagja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!