A német politikai elit ostobasága egyre nyugtalanítóbb

2022. szeptember 20. 12:45

Már Törökországot is szankciókkal sújtanák.

2022. szeptember 20. 12:45
null
Kontra
Facebook

„A német kormánykoalíció egyik pártja a Zöldek vezető politikusa, Jürgen Trittin szerint szankciókat kell bevezetni Törökország ellen.

A zöld politikus szerint azért van erre szükség, mert a török vezetés szoros kapcsolatban van Oroszországgal, amelynek egyik hozadéka, hogy az oroszok ellen érvényben levő szankciók kijátszásában többet tettek, mint Kína.

Mivel Törökország NATO-tag, a szervezetből pedig nem lehet senkit kizárni, ezért nem maradt más lehetőség, mint gazdasági szankciókkal kényszeríteni a török vezetést a szankciós politika tiszteletben tartására.

Európának most pont ez hiányzik, még egy frontot nyitni a teljesen értelmetlen gazdasági háborúban. Majd most megtanulja Törökország is! Nem érdemes szembemenni a nyugat akaratával!”

Nyitókép: Kay Nietfeld / DPA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Scaevola
2022. szeptember 21. 12:48
Ezek nem simán Zöldek, ezek "sötét" Zöldek.
Ricsibmf
2022. szeptember 21. 03:19
Ez azért is különösen nevetséges, mivel néhány évtized múlva - demográfiai okokból - igen nagy valószínűséggel vagy török többségű, vagy szinte teljesen török politikai vezetése lesz Németországnak. Ide vezet a különbség a reprodukciós multiplikátorban - (a gyerekvállalással mennyire pótolják, növelik vagy csökkentik saját generációjuk számosságát).
masikhozzaszolo
2022. szeptember 20. 20:58
Én elfogadom azt, hogy amit nekem tanítottak földrajzból, történelemből, irodalomból, az nem volt mind igaz. Azt is elfogadom, hogy ennek a libazöldnek is mást tanítottak, és az sem volt mind igaz. De nincs olyan közös rész a nyugaton és keleten tanult dolgok között, amiben nem csak hogy megállapodhatnánk, hanem tényleg úgy is volt? Pl. hogy a török Bécset ostromolta? Meg elfoglalta Balkánt, Magyarországot 150 évig? Vagy az sem igaz már? Az oroszok se voltak Berlinben, Bécsben? Akkor a németek se voltak Párizsban, Sztálingrádnál, aztán meg vissza? Nem kellene ismeretek nélkül más országokkal foglalkozni. Mint ahogy Magyarországgal, Lengyelországgal sem. Zöldüljön csak otthon, magába!
Rocktoberi
2022. szeptember 20. 18:57
A náci az náci marad akárminek álcázza magát. Ez meg jobb lesz ha figyel ha véletlenül az utcára téved. Németország legnagyobb etnikuma a török.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!