Hont a vasárnap elbukott időköziről: V. Naszályi és pártjaik hozzáállása az első számú ok

2022. szeptember 12. 19:18

V. Naszályi szerint „ő és pártjaik politikájának megítélése nem szerepel az okok közt. Szerintem meg ez a hozzáállás az első számú ok” – fogalmaz a publicista.

2022. szeptember 12. 19:18
null

V. Naszályi Márta I. kerületi polgármester a Magyar Hangnak nyilatkozva elmondta, hogy a tegnapi időközi választáson elszenvedett vereségüknek három okát látja” – mutatott rá közösségi oldalán hétfőn Hont András.

A publicista a V. Naszályi által megjelölt okokként az alábbiakat sorolta fel:

1. Az áprilisi kudarc miatt még mindig meglévő ellenzéki apátia.

2. Kubatov-lista.

3. Fidesz-propaganda.”

– húzta alá Hont András.

Kapcsolódó

Azért fogunk dolgozni, hogy Budavár fejlődő pályára álljon! – az időközi választás győztese a Mandinernek
Fazekas Csilla a vasárnap tartott I. kerületi időközi választás győztese az eredmény nyilvánosságra kerülése után adott villáminterjút a Mandinernek. BŐVEBBEN...

Fazekas Csilla a vasárnap tartott I. kerületi időközi választás győztese az eredmény nyilvánosságra kerülése után adott villáminterjút a Mandinernek. ...

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2022. szeptember 13. 11:01
Nem teljesen osztom a Hont véleményét, és azt hiányolom az Öt c. műsorban, hogy nem merik megjegyezni az igazi okokat! Az igazi ok, szerintem: hogy amig a Fuggerék szarosgyurijainak a kihelyezett képviselői a magyarországi ellenzék, addig nem igazán fognak sikereket elérni! A magyar társadalomnak elege van a küldetéstudatos belgákból és már ki is tanulta őket a Kádár rendszerben, mivel azt is igazán a belgák működtették! Kádárt is azért szeretik máig, mivel ő részben visszavette az országot a belgáktól! Szarosgyuri menjél pihenni!!!!!!!!
Vasgyari Tibi
2022. szeptember 13. 10:52
Naszályinak fontosabbak az ideológiai marhaságok, tipikus baloldali kommunista tempó.
masikhozzaszolo
2022. szeptember 13. 08:56
Ne mondjuk már azt, hogy elbukott. Második lett. A polgármester meg marad. Jó lenne nekünk még Budapesten néhány ilyen felállás. Ez így kedveszegetté teszi őket a munkához. Tudom, kínai, de nem írom le mi a munka. Különösen a közösségért végzett, vállalt, tisztségviselő munkája. Röviden: megválasztás után 8-kor elkezdődik, és amíg le nem mondasz, vagy le nem váltanak, vagy el nem visz az ördög, dolgozol. Másért. Ezt vállaltad.
zuriktodor
2022. szeptember 13. 08:13
Én is mondok hármat: butaság, tehetségtelenség, lustaság
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!