Hány fok lesz az iskolában?

2022. szeptember 21. 16:58

Ezt találgatja a sajtó, főleg a „haladó, zseni”-féle. Úgy tűnik, szövegértési problémákkal küzdenek néhányan.

2022. szeptember 21. 16:58
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Hány fok lesz az iskolában Ha jól látom, másfél napja ezt találgatja a sajtó, főleg a »haladó, zseni« féle…

Sajnos úgy tűnik, hogy szövegértési problémákkal küzdenek néhányan, vagy szándékosan riogatnak. (Mindenki eldöntheti, melyik lehet az igaz.)

A kormány közleménye így szól: »A köznevelési és a szakképző intézményekben legalább 18 Celsius fokot kell elérnie a hőmérsékletnek, azokban a köznevelési intézményekben pedig, ahol 14 év alatti gyerekeket oktatnak, gondoznak legalább 20 Celsius fokot kell biztosítani.«

Legalább! Ugye értik a riogatók is?

19,99 fok lehet az általános iskolában?

Nem lehet!

24 fok lehet?

Lehet!”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2022. szeptember 22. 11:21
Ki fizet ki? nem tudjuk. z a senki egyébként milyen fizetésért "dolgozik" az új pozíciójában? Hányszorosa egy tanárénak, akinek van igazi munkája és hasznos munkát végez. Ezek a kálmán meg balázs féle senkikkel az a baj, hogy minél több pénzt adunk nekik, annál nagyobbnak gondolják magukat, de annál nagyobb senkik maradnak.
pemete jakab
2022. szeptember 21. 20:24
"Hány fok lesz az iskolában?" Meglesz a 20-21 fok. Ebből 4 fok jut az A osztályosokra, 3 a B-sekre, 5 a C-sekre, 4 a D-sekre, a maradékon a többiek osztoznak.
vamonos
2022. szeptember 21. 19:53
És tényleg nem értik. :))
Akitlosz
2022. szeptember 21. 18:52
Más most. Ez a firkálás nem ám egy hírfelolvasó véleménye! Ez egy vezérigazgató véleménye! Ugye mennyivel színvonalasabb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!