Válasz Gyurcsány Ferenc „versére”

2022. szeptember 02. 15:37

Gazember vagy.

2022. szeptember 02. 15:37
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Válasz Gyurcsány Ferenc »versére«?

Gazember vagy

Nem kell akarni.

Nem kell bizonygatni.

Nem kell tüntetően mutatni.

Gazember vagy.

Melldöngetés nélkül.

Harag nélkül.

Sértődés nélkül.

Gazember vagy.

Elrontod a kormányzást.

Nem tudod már mennyiszer hazudtál.

Kiközösíted a határontúli honfitársaidat.

Gazember vagy.

Lövettél.

Gazember vagy.

Verettél.

Gazember vagy.

Te igazán tudod mit jelent a rablóprivatizáció.

Az “el lehet innen menni”.

“Összecsórt fontok.”

“Kurva ország.”

Gazember vagy.

Terror. Államadósság. Adóemelés.

Reggel. Éjjel. Este. Tönkretett ország.

Gazember vagy.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. szeptember 04. 22:25
Gazember az biztos, de még tróger is!
martymcfájl
2022. szeptember 02. 22:36
Azt nem értem a Máté versében, hogy most a Feri nem írt a fideszre semmi rosszat. Egyfajta kisebbrendűségi szorongást vélek kihallani pengő cimbalom soraiból. Nem vagyok Fari bácsi beépítrtt embere, de az asztal körül kergertős, 15 éve is elavult viccével saját vágyképeit vetíti ki saját családjának vonatkozásában, valószínűleg kiskorában nem kapott elég szerető ölelést.
..--..
2022. szeptember 02. 21:09
-zsoltkom- Válasz Kocsis Máté versére... Gazember vagy Orbán Viktor. Nem kell akarni. Nem kell bizonygatni. Nem kell tüntetően mutatni. Gazember vagy Orbán Viktor. Melldöngetés nélkül. Harag nélkül. Sértődés nélkül. Gazember vagy Orbán Viktor. Elrontod a kormányzást. Putyin seggében lógsz, állítólag magyar vagy Nem tudod már mennyiszer hazudtál. Kiközösíted a határon belüli honfitársaidat. Gazember vagy Orbán Viktor. Gyűlöletet keltettél. Gazember vagy Orbán Viktor. Vonával andalogtál. Gazember vagy Orbán Viktor. Te igazán tudod mit jelent a Borkai faszt állva tartani Te igazán tudod "Mi nem vagyunk kevert fajúak és nem is akarunk azok lenni." Te igazán tudod homokos ereszmászóval keresztény Alaptörvényt laptoppal a vonaton íratni Gurulós giccs Szent István ország. Gazember vagy Orbán Viktor. Terror. Államadósság. Adóemelés. Reggel. Éjjel. Este. Tönkretett ország. Uniós pénzeket elsíbolni Uniós pénzeket elérhetetlenné tenni Törvényeket a Fideszre szabni Gazember vagy Orbán Viktor. 27 % -os áfát hagyni Két számjegyű inflációt generálni 410 forintos eurót csinálni Egészségügyet tönkretenni Tanárokat megalázni Magyarországot szégyenpadra állítani... Gazember vagy Orbán Viktor.
chief Bromden
2022. szeptember 02. 20:13
Balos szappanopera. Egy volt besúgó megbuktat egy volt szt. tisztet, majd a legnépszerűtlenebbé válót is megbuktatják. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!