Sokan nem értik, hogy miért kell letarolni az erdőket

2022. augusztus 07. 19:20

Ahogy a hazai politikai viszonyokat ismerjük, nem biztos, hogy a legszegényebbeknek lesz itt ingyen tűzifa osztás.

2022. augusztus 07. 19:20
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Sokan nem értik, hogy miért kell letarolni az erdőket, ha az a fa idén biztosan nem lesz tűzifa a nedvességtartalom miatt, s amúgy is rövid távon csak azok tudnák kihasználni, akik eddig is fával vagy vegyesen fűtöttek.

S ahogy a hazai politikai viszonyokat ismerjük, nem biztos, hogy a legszegényebbeknek lesz itt ingyentüzifa osztás. De akkor miért is?”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2022. augusztus 08. 14:50
"az a fa idén biztosan nem lesz tűzifa a nedvességtartalom miatt" Nagy tévedés! A szaros pelenka is tüzelőanyag lesz ezen a télen sok háztartásban. Senkit nem fog érdekelni némi nedvességtartalom.
CsakOlvas
2022. augusztus 08. 14:13
Amúgy meg FAM, az erdőgazdálkodás egy szakma, és már nem lehet OKJ-val megszerezni.
CsakOlvas
2022. augusztus 08. 14:11
Ráadásnak, alapból a tűzifa-tartalékokat szabadítják fel a hazai piacra, és tiltják le az exportját. A tartalékok már kiszáradtak :)
Reszelő Aladár
2022. augusztus 08. 08:42
Most jön majd az, hogy a NER elit eddig fával fűtött és a termosztát csavargatása voltaképpen csak a kazánházba küldött üzenet volt, hogy kell-e még pakolni a tűzre. A füstöt pedig adófizetői milliárdok segítségével vezették el messzire, a szegények házai közé. Bezzeg a belpedti lipsik már évtizedek óta megújjulóval fűtenek. Csak kinyitják a fűtés csapják és a meleg percről percre megújjul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!