Lengyelország NEM fogja megkapni az EU helyreállítási pénzeit

2022. augusztus 29. 12:39

Üdvözlet az új politikai évben.

2022. augusztus 29. 12:39
null
Guy Verhofstadt
Twitter

„Üdvözlet az új politikai év kezdetén, amely során Európa régi politikai problémái továbbra is az asztalon pihennek... Játsszon bármilyen fontos szerepet is Lengyelország Ukrajna megsegítésében, NEM fogja megkapni az EU helyreállítási pénzeit, hacsak nem állítja vissza teljes mértékben a jogállamot!”

Nyitókép: Alexandros Michailidis / POOL / Hans Lucas / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vonyisz
2022. augusztus 30. 23:32
Előttem lebeg egy mesebeli Belga-Kongó képe, ahova Gí Ferröf táviratot ír miután a kongoiták elhitték a belgiták igérvényét az újjáépületesítésre és mega-giga adományhalmokra: Pimaf kif nyüzügfények sztop kuff sztop vaty kiírtyuk tik sztop
Robertoo
2022. augusztus 30. 22:34
Szarházi gyilkosok. Börtönben a helyük az ilyeneknek, mint ez is. Felelniük kell Belga-Kongóért, és a sok millió lemészárolt afrikaiért.
Jooee
2022. augusztus 30. 18:43
Guy Verhofstadt! Te egy büdös tróger vagy, Soros seggnyalója. Hányni lehet tőled!
zabszem
2022. augusztus 30. 16:04
Persze, hogy nem kapja meg, mert elköltöttétek a pénzt rád, meg a többi pereputtyra... Fel kell jelenteni őket sikkasztásért. Plusz még kell tagadni a hitelvisszafizetést valamint a közös adókat is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!