Pulai Doktornak ideje lenne új referenciacsoport után néznie

2022. augusztus 02. 17:54

Mindegy, most kicsit örülhetnek, mint a Slovan egy hétig!

2022. augusztus 02. 17:54
null
Kontra
Facebook

„Úgy látszik, megvolt a megérdemelt pihenés, mert a Klikk TV Mélyvíz című műsorában gyorsan feldolgozta a tavaszi sokkot és lelkendezve számolt be új kutatási eredményeikről:

»Nem emlékszem olyan időszakra, amikor hasonló adatokat mértünk volna” [...] „egy szempillantás alatt egyszerre ennyit zuhanjon, erre nem emlékszem”. [...] „jelenleg teljes olvadás van. [...] „Ráadásul amatőr hibákat követnek el«.

Persze mi értjük, hogy a rezsikata és az árfolyamok »volatilitása« miatt megfigyelhető egyfajta elbizonytalanodás a szavazók között, pláne így ciklus elején. De Pulai Doktornak mégis ideje lenne szerintünk új referenciacsoport után néznie, mert pl. a Szárszói találkozókon vett minta nem feltétlenül képezi le a biztos választók teljes sokaságát.

De mindegy, most kicsit örülhetnek, mint a Slovan egy hétig!”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizdaklajos123456789
2022. augusztus 03. 12:47
Nem szégyelli magát a választások után?Van bőr a Pofályán!!!!!!!!
buvu
2022. augusztus 03. 10:11
Mi köze ennek az embernek, vagy annak amit képvisel a Slovanhoz?
Seniormerga
2022. augusztus 02. 23:37
Ennek a jószágnak a szakmaisága (mármint az, hogy sosem talált még el semmit) az űrből is látszik! Szerintem azért járnak ide az UFO-k, mert ekkora f@szt még ők sem láttak az univerzumban.... (bár nálunk szétnézhetnek bátran, mert van még ebből a fajtából bőven!)
amca
2022. augusztus 02. 21:24
Pulai bemegy a névhivatalba. Milyen nevet szeretne. Gondoklkodom?? Pulai Bangóné Baromez. Pulai Puzsér Csigazabáló Pulai fegy ö ö ö kör Pulai Büdös Bence Pulai Jakab Pig Ezekből kéne 1.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!