Valaki látott amiatt nagyon aggódó uniós/nyugat-európai politikust, hogy nem érkezik a Barátságon kőolaj?

2022. augusztus 10. 09:40

Bezzeg amikor a Németországba tartó földgáz mennyisége csökkent, nagy volt a riadalom...

2022. augusztus 10. 09:40
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Valaki látta nyomát annak, hogy az uniós/nyugat-európai politikusok nagyon aggódnának amiatt, hogy napok óta nem érkezik orosz kőolaj a Barátság vezetéken Közép-Európába?

Ugye, Önök sem láttak ilyet!?

Bezzeg akkor fene nagy riadalom van/volt, amikor a Németországba tartó földgáz mennyisége csökken. Visít a nemzetközi sajtó, Brüsszel pedig azonnal lepapírozza, hogy a németek vihetik a mi földgázunkat, ha nekik nem lesz!

De most, hogy az orosz-ukrán vita miatt nem jön orosz kőolaj Magyarországra, Szlovákiába és Csehországba, most NAGY A CSEND!!!

Megnémultak a nyugati politikusok, lapok, megmondók! Talán még mosolyognak is magukban, hiszen egyébként is bántotta a csőrüket, hogy a magyar kormány korábban kivételt bulizott ki magának az olajembargó ügyében. 

Vajon Németország odaadja majd a saját kőolaj/gázolaj/benzin készletének 15 százalékát, ha nekünk nem lesz? Vagy csak ők tarthatnak igényt a mi földgázunkra!?

Jó ez a fene nagy európai szolidaritás.

MEGJEGYZÉS: az egy külön téma, hogy melyik fél a felelős a szállítások leállításáért… Maradjunk annyibban, hogy jó eséllyel az orosz és az ukrán oldal is hazudik. Már megint! Mi meg sz@vunk…”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SIC
2022. augusztus 11. 11:52
Nem felejtünk" Trianon "....
SIC
2022. augusztus 11. 11:48
Die "Wesi's sollen verrecken.... A " nyugat " pusztuljon el végleg... Nem felejtsünk" Trianon "....
Jooee
2022. augusztus 10. 23:34
Remélem fázni fog a télen ez a senkiházi német banda Brüsszellel együtt!
Reszelő Aladár
2022. augusztus 10. 18:10
Annyi történt, hogy jól megshortolták a MOL papírokat, aztán le se tojták, hogy mi megoldjuk. Ideje lenne az itteni lmbtqngo közösséggel zsarolni őket. Másból nem értenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!