Ne féljetek szlovákok, itt vannak a magyarok

2022. augusztus 11. 09:31

A MOL fellépett Zelenszkijvel szemben, egyedül ők nem bízták a nemzetüket Brüsszel kegyeire.

2022. augusztus 11. 09:31
null
Mácsadi István
piros7es

„A napokban látott napvilágot az a hír, hogy a szlovák kormány mozgatórugója, Zelenszkij ukrán elnök leállította a Csehországba, Szlovákiába és Magyarországra tartó kőolajtranzitot.

Először a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség számolt be róla, majd az értesülést nyugati források is megerősítették.

Csakhogy a magyar multinacionális olaj- és gázipar vállalat kifizette az ukrajnai szakasz használatáért fizetendő tranzitdíjat.

A Molnak köszönhetően újraindulhat a Barátság vezeték.

A magyar társaság okosan fellépett Zelenszkij politikájával szemben, és megállapodtak, hogy Ukrajna újra indítja a gázvezetéket. Egyedül ők nem bízták a nemzetüket Brüsszel kegyeire.

Hiába örült a csonkaországi és a nemzetközi liberális média, hogy leállt az orosz olaj.

A magyarok már elintézték, hogy újra jöjjön.

A szlovákok bőrét pedig megint a magyaroknak kellett megmenteni.

Nem lenne egyszerűbb egy törvényhozás alá vonni a két országot?

Megspórolnánk 150 parlamenti képviselő fizetését, és a szlovákiai lakosságot nem taszítanák gazdasági rabszolgatartásba.

Hosszútávon mindenkinek megérné.”

Nyitókép: Demokrata.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szilvarozsa
2022. augusztus 14. 09:23
Madagaszkárra járnak győzködni a népeket, hogy Benyovszky Móric tót volt. Csokit osztogatnak az ottani iskolákban azoknak a kölyköknek, akik ezt terjesztik. :) Kéne egy kis magyar múlt. Igaz? :)
5 si
2022. augusztus 12. 20:58
Hogy te mekkora barom vagy Zsola Helyetted is szégyellem magam....
trash5
2022. augusztus 12. 13:29
Van ebben a cikkben egyetlen igaz mondat is? Csak logikailag, ha Zelenszkij nem engedett az oroszoknak fizetni, akkor miért engedte hogy putler helyett a magyarok fizessenek? Annyira szereti talán az oroszokat? :D :D :D A csehek azért nem fizetnek, mert arra jutottak, hogy putler szándékosan nem fizet, nem azért mert nem hagyják. putler csak tessék-lássék indokot keresett a leállításra.
kaltran
2022. augusztus 11. 18:41
Én egy árnyalattal jobbat javasolnék, csatolják az úgynevezett Szlovákiát Magyarországhoz. (Többnyire vissza)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!