Zelenszkij kormánya addig létező, amíg nyugatról fegyvert és pénzt kap

2022. augusztus 23. 14:14

Már az ünnep neve is ellentmondásos: Ukrajna Függetlenségének Napja (augusztus 24.). Ukrajna sajnos sosem volt igazán független.

2022. augusztus 23. 14:14
null
Jobb érzés
Facebook

„Már az ünnep neve is ellentmondásos: Ukrajna Függetlenségének Napja (augusztus 24.). Hiszen Ukrajna – korábban oroszbarát, majd nyugatbarát vezetésével – sajnos sosem volt igazán független.

Most pedig, hogy javarészt külső segélyekből vegetál a saját, véráztatta romjain, különösen nem az. Zelenszkij kormánya addig létező, amíg nyugatról fegyvert és pénzt kap.

Tény viszont, hogy sajátos forduló augusztus 24.: ezen a napon lesz fél éve, hogy kitört a háború.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csallokoz
2022. augusztus 23. 20:31
Nem gondolom, hogy Zelenszkij Ukrajnában maradna, azok után amit Ukrajnával tett. Az EU pedig a cinkosa.
balbako_
2022. augusztus 23. 20:17
Ráadásul lassan Európa tartja el ezt a szarországot úgy, hogy hitelt vesz fel tudva tudván, hogy a büdös életben ezt a pénzt nem fogják visszafizetni. És ez mi is fizetjük. (És ott nincsenek demokratikus aggályok! Ez az EU egy baromtanya!)
stug
2022. augusztus 23. 18:06
"saját, véráztatta romjain" azért rendez egy fasza kiállítást Kijev központjában a döglött ruszki harcjárművekből :))) https://www.youtube.com/watch?v=_ONzxI__k2I
chief Bromden
2022. augusztus 23. 17:12
Lesz tüzijáték?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!