Már tűzijátékot sem kell tartani

2022. augusztus 19. 19:40

– értesült az Origo.

2022. augusztus 19. 19:40
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Magyarország kormánya az államalapítás ünnepére akkora villámlást és mennydörgést intézett, hogy már tűzijátékot sem kell tartani – értesült az Origo.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egynick
2022. augusztus 22. 14:29
Az OMSZ-nél vajon ki viszi el a balhét? Az ORIGO-n azt olvastam, az OMSZ elnézést kért, miután az operatív törzs kijelentette, az OMSZ súlyos hibát követett el. Jön már a pobjeda? Mindeközben Demjén Rózsi szerint itt akkora a szabadság, hogy meg kell becsüljük. Hát, ott a tanyán az ő szabadsága lehet, hogy megvan, de sokan vagyunk, akik nem így gondoljuk.
olajfa1
2022. augusztus 21. 15:07
De az ellenzék úgy elkurta, hogy még gyerektraktorokat sem tudott felvonultatni!
Sancho
2022. augusztus 20. 16:42
Annak örűlhetünk kellene, hogy Magyarország a lehetősígek hazája! A világon nincs míg egy olyan hely, ahol egy ennyire tehetségtelen, műveletlen senki, gyenge okoskodásaival, ekkora szájjal és 'nyelvvel', 'karriert' tud csinálni. Ne legyünk rá büszkék!
Gecorbi
2022. augusztus 20. 14:52
Na, akkor a tűzijáték árát adjátok vissza fidkányok az embereknek...hallod, Hont, erről bofogj valamit, ha Dajcstompi engedi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!